• -7,40 лв.
CONTROLLED LABS Orange OxiMega-15632
  • CONTROLLED LABS Orange OxiMega-15631
  • CONTROLLED LABS Orange OxiMega-15632

CONTROLLED LABS Orange OxiMega GREENS 10 ДОЗИ

CONTROLLED LABS Orange OxiMega GREENS 10 ДОЗИ

21,60 лв. Спестявате 7,40 лв.
29,00 лв.
С вкл. данък
Антиоксиданти от зелени храни
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Представяме Ви комплексът за спортисти от Controlled Labs - Orange OxiMega Greens Orange OxiMega Greens е идеалният комплекс, който включва в състава си всички важни здравословни добавки, които природада може да ни дари. Orange OxiMega Greens не е просто формула от зелени храни, това е продукт, който може да покрие всяка нужда на съвременния спортист или обикновения човек, който търси оптималното състояние на здравето си. Няколко основни бленда правят Controlled Labs - Orange OxiMega Greens толкова уникален и успешен: Зелени храни В основата на Orange OxiMega Greens са пълния спектър от различни видове храни от природни източници. Освен популярните зелени храни от пълнозърнести източници и синьо-зелени водорасли, в Orange OxiMega Greens се съдържат още пчелно млечице и пчелен прашец, както и храни от различни плодове билки като алое вера, млечен бодил, канела, елеутеро, зелен чай, гинкго билоба и стевия. Комплекс за подържане на сърдечното здраве Блендът съдържа натурални нитратни източници, включително значителни дози от червено цвекло, за което се смята че увеличава издръжливоста и подържа нивата на азотния оксид в организма. Ключът в тези природни източници са нитратите намиращи се в тях. Комплекс от Антиоксидантни Антиоксидантите са основното средство за неутрализиране на свободните радикали, токсични за клетките вещества. Комплекса включва зелен чай, екстракти от малина, ягода, боровинка , червена боровинка и акаи. Оптимизира здравето и тонуса. Комплекс от ензими Ензимите са изключително важни за разграждането на хранителните вещества за да бъдат усвоени в организма. Тяхната липса или недостатъчни количества води до подуване, газове и натрупване на мазнини. Комплекс от пробиотици Пробиотиците спомагат за нормалното функциониране на чревния и стомашния тракт и подпомагат усвояването на храната. Оптимизират здравето и фунцкията на перисталтиката. Приятният вкус на Orange OxiMega Greens се дължи на добавената стевия и уханието на градинска мента! Всичките комплекси в Orange OxiMega Greens не само осигуряват възможно най-качественото здраве за вашето тяло, но също така Ви гарантират и приятен вкус, който прави изживяването още по-пълноценно. Начин на употреба: 1-2 мерителни лъжици дневно с храната.
CL0521

Конкретни референции