Студеното опушване се извършва при температури под 30°С за дълъг период от време, докато пушекът овкусява месото. Методът е подходящ за опушването на домашни наденици и сирена. Използва се за предварително овкусяване на свински пържоли, телешки стекове и пилешки гърди. По време на студеното опушване, барбекюто не е запалено/включено. След студеното опушване, продуктите се изпичат на грил както обикновено.
Уредът за студено опушване Weber® е за истински грил майстори, познавачи и фенове на барбекюто.
Уредът за студено опушване Weber® работи от 8 до 10 часа с едно зареждане. Поставете напълнения уред под основната скара на грила и придайте на храната неповторим опушен аромат. Студеното опушване е особено подходящо за шунка, домашни наденички, колбаси, риба и различни видове сирена. Уредът се използва с фина букова смес за опушване.
Уред за студено опушване
Размери - 21 х 21 х 5 cm
Използва се с фина букова смес
Прави храната още по-специална
До 10 часа опушване
Уред за студено опушване Weber®
Х МОЛ БЪЛГАРИЯ ООД
Централен офис: София 1712, Младост 3, Блок 378
Имейл : [email protected]
Тел : 0887 377 200
COPYRIGHT © 2023 XMALL
Онлайн магазин От CloudCart
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС