HARBINGER - HUMANX --15479
  • HARBINGER - HUMANX --15479

HARBINGER - HUMANX - X2 BEADED ROPE

HARBINGER - HUMANX - X2 BEADED ROPE

50,00 лв.
С вкл. данък
Въже за скачане, подобрява сърдечно-съдовата система докато същевременно тонизира мускулите
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Подобрява сърдечно-съдовата система докато същевременно тонизира мускулите. Въжето е достатъчно дискретно за носене в куфарче и е перфектният фитнес аксесоар. Скачането на въже е чудесен начин за изгаране на излишните калории и се използва от много професионални спортисти за подобряване координацията ръка-око, работата с краката и като цяло физическото състояние. Стоманените лагери дават възможност за плавно, последователно движение, докато двойно-опънатото въже се съпротивлява на износване, без да жертва формата. Осигуряването на скорост е от ключово значение, двойните шприцови дръжки подобряват захвата за по-голям контрол. HARBINGER - HUMANX - X2 BEADED ROPE e перфектен за спортисти от всички нива, включително кросфит, бокс, ММА, борба или цялостен фитнес. Начин на употреба: Разгънете и след това преминете към употребата му.
H7333500

Конкретни референции