NOW - Витамин B-50-16447
  • NOW - Витамин B-50-16447
  • NOW - Витамин B-50-16448

NOW - Витамин B-50 - 100 веган капсули

NOW - Витамин B-50 - 100 веган капсули

37,00 лв.
С вкл. данък
Комплекс от витамини от Б група, които повишават енергийните нива
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Комплекс от B витамините е сред най-важние добавки за всички спортуващи. Продуктът на NOW - B-50 има многобройни положителни ефекти върху редица ключови процесите в човешкото тяло. Предозирането с B Комплекс е невъзможно, защото излишните количества се изхвърлят от тялото. NOW - B-50 комплексът има силни синергистични свойства, поради което всички витамини от групата следва да се вземат заедно. Освен, че са силни като комплекс, повечето от витамините от B групат имат и мощни индивидуални свойства. Комплексът NOW - B-50 включва: Тиамин (Витамин B1) Подпомага преобразуването на хранителните единици в енергия. Подобрява мисловните процеси и настроението. Рибофлавин (Витамин B2) Подпомага преобразуването на хранителните единици в енергия. Подпомага образуването на червени кръвни телца. Подобрява имунната, храносмилателната и дихателната система. Ниацин (Витамин B3) Участва в над 50 метаболитни процеса. Участва в производството на хормони, отделянето на енергия и регулирането нивата на холестерола. Пантотениева киселина (Витамин B5) Участва в произвеждането на хормони, енергия и червени кръвни телца. Пиридоксин (Витамин B6) Участва в изграждането на протеините, подпомага имунната система и функцията на сърцето. Биотин (Витамин B7) Подпомага усвояването на хранителните единици. Фолиева киселина (Витамин B9) Участва в отделянето на енергия. Подобрява настроението, апетита и съня. Кобаламин (Витамин B12) Подпомага преобразуването на хранителните единици в енергия, Поддържа здравето на червените кръвни телца. Подобрява имунната система. Начин на употреба: Една капсула дневно при хранене.
NF0420

Конкретни референции