Pure Nutrition - Тренировъчен колан Pro - естествена кожа

Pure Nutrition - Тренировъчен колан Pro - естествена кожа

51,00 лв.
С вкл. данък
Удобен и стилен аксесоар за вашата тренировка
Размер
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Тренировъчен колан Pro е аксесоар за професионалисти.  Ако тренирате интензивно и с големи тежести, ако държите на комфорта и прецизността при изпълнение на упражненията - тренировъчен колан Pro е вашият правилен избор.  Тренировъчен колан Pro е от естветвена кожа Ширината е 10 см за максимална здравина и подобряване на правилната стойка и техника при тежки упражнения като мъртва тяга и клек Коланът осигурява максимална стабилност на кръста и коремния пояс Кожата, от която е изработен създава комфорт и сигурност при тежки физически натоварвания Начин на употреба: Поставете на кръста преди да извършвате физическо натоварване.  
PN3694-PN3526

Конкретни референции