Optimum Nutrition - ThermoCuts-16143
  • Optimum Nutrition - ThermoCuts-16143

Optimum Nutrition - ThermoCuts - 30 пакета по 2 Капсули

Optimum Nutrition - ThermoCuts - 30 пакета по 2 Капсули

3,00 лв.
С вкл. данък
Термогенен фатбърнър, повишава потенето, забързва метаболизма, дава издръжливост.
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Промоционален пакет за изгаряне на мазнини - Вземи 30 пакета по 2 капсули Thermo Cuts с 60% отстъпка!  Thermo Cuts е натурална термогенна формула с множество билкови екстракти Фет бърнърът на Optimum Nutirtion съчетава напреднали технологии и успешно комбиниране на съставките за максимален термогенен ефект и засилване на мастния метаболизъм. Thermo Cuts повишава телесната температура чрез използването на натурални енергитици, който също така повишават тонуса и жизнеността на тялото. В Thermo Cuts са включени и компоненти, които подпомагат повишаването на метаболизма, използвайки мазнините като основен източник на енергия за мускулните клетки по време на тежки физически тренировки. Предимства на Thermo Cuts Силен термогенен ефект Caffeine, NeOpuntia, Phase 2, Promilin, и Bioperine Билкови екстракти включващи Зелен чай, Garcinia Gambodga, Guarana и екстракт от грозде Вегетариански каспули Начин на употреба: 4 капсули преди тренировка.
ON8035

Конкретни референции