• -7,00 лв.
Syntrax - Fyre --16126
  • Syntrax - Fyre --16125
  • Syntrax - Fyre --16126

Syntrax - Fyre - 120 Капсули

Syntrax - Fyre - 120 Капсули

63,00 лв. Спестявате 7,00 лв.
70,00 лв.
С вкл. данък
100% Натурален фетбърнър, за максимално изгаряне на подкожните мазнини по безопасен и здравословен начин
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ SYNTRAX - FYRE INTERNATIONAL е натурален Фет Бърнър, който всеки би искал да притежава FYRE International е 100% натурална добавка, която оптимизира вашия метаболизъм за максимално изгаряне на подкожните мазнини по безопасен и здравословен начин. Особеното при FYRE International е, че той е високоефективен без наличието странични ефекти. В миналото всички ефективни фет бърнери имаха странични ефекти - обикновено върху сърдечно-съдовата система. Всяка съставка на FYRE International се извлича от специфична билка и има определен ефект. FYRE International влияе по няколко различни начина върху метаболизма и това го прави толкова ефективен. Освен изгаряне на мазнини FYRE International ви дава необходимата за тренировки енергия и потиска дори най-непреодолимия глад! Каква е разликата между FYRE и FYRE International ? Макар и двата продукта да са на една и съща марка, има определена разлика между тях. Както знаете и двата фетбърнара са термогенни, разликата идва от това че в FYRE има една основна термогенна съставка – Йохимбе, докато в FYRE International е лишен от нея. Какви са съставките във FYRE International? Coleus Forskolii Стандартизиран за 20% форсколин, който стимулира изгарянето на телесни мазнини. Форсколинът има ефект подобен на забранения ефедрин, но не притежава страничните му ефекти и не влияе отрицателно върху сърцето. Форсколинът също намалява кръвното налягане, подобрява функцията на сърдечносъдовата система и половата система. Друг негов ефект е потискане на апетита и подобряване на енергийните процеси. Bergenia Root Билка, която увеличава изгарянето на мазнини и потиска натрупването на нови. Действа и като антиоксидант. Green Tea Зеленият чай притежава термогенни свойства, които засилват метаболизма. Освен това той намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта. Зеленият чай е лек диуретик и потиска апетита. Ginger Root Коренът от джинджифил засилва метаболизма, дава повече енергия. Действа като антиоксидант. Barberry Bark Extract Бербаминът, открит в това растение, регулира нивата на инсулина, намалява холестерола, увеличава производителността на имунната система. Coffee Bean Extract Кофеинът оказва положително влияние върху централната нервна система. Той увеличава енергийните нива, притежава леко диуретично действие, притежава термогенни свойства. Velvet Bean Extract Оптимизира метаболизма и потиска апетита. Какви резултати могат да се очакват от FYRE International? Макар да не е чудо, FYRE International е най-напредналата технически формула за изгаряне на мазнините. FYRE International дава постоянни и забележими резултати, а също подобрява настроението и жизнената енергия. Ами цената? FYRE International не е евтин, но той ви дава оптималното отношение на цена към видими резултати! С какво да комбинирам FYRE? Fyre се комбинира най-добре с другият силен фетбърнър на Syntrax, Spyce. За по-добри резултати се препоръчва Fyre Original. Начин на употреба: 1-2 капсули, един до три пъти дневно преди храненията.
SY2447

Конкретни референции