Olimp Thermo Speed Extreme-16111
  • Olimp Thermo Speed Extreme-16111
  • Olimp Thermo Speed Extreme-16112

Olimp Thermo Speed Extreme 30 капсули

Olimp Thermo Speed Extreme 30 капсули

12,50 лв.
С вкл. данък
Термогенен фетбърнър стимулиращ процесите на горене на мазнини.
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Една от най-мощните формули за изгаряне на мазнини е именно Thermo Speed Extreme. Нейният състав сам по себе си не е революционен или иновативен, както масово се рекламират повечето прдукти от тази категория. Напротив активните вещества са добре познати, изследвани и доказали своето действие в борбата с излишните мазнини. Причината даденият суплемент да бъде толкова ефективен се крие в дозировките на отделните компоненти. Екстрактът от зелен чай е сред основните съставки. Съдържанието на епигалокатехини е 55 %. От там идва и мощното му действие. Приемът му гарантира изхвърляне на задържаните течности, а от там и на вредните токсини. Диуретично действие не е единственият плюс на зеленият чай. Той засилва метаболизма, което от своя страна гарантира по-лесното изгаряне на калории. Тирозинът е другият компонент влизащ в състава на фет бърнара. Той има свойството да засилва метаболизма, съдейства за повишаване интензивността при съответно физическо натоварване, повишава желанието за тренировка.  Синефринът е друг мощен продукт залегнал във формулата. Неговото действие се изразява  главно върху стимулиране на алфа рецепторите. Синефринът осигурява продължителен прилив от енергия, която съчетана с правилните тренировки, може да доведе до чудесни резултати. Добавеният биоперин гарантира максималното усвояване на всички съставки. Начин на употреба: 1 капсула два пъти дневно на гладно.
OLM3776

Конкретни референции