USP Labs - EpiBURN-16110
  • USP Labs - EpiBURN-16109
  • USP Labs - EpiBURN-16110

USP Labs - EpiBURN Pro - 90 Капсули

USP Labs - EpiBURN Pro - 90 Капсули

75,00 лв.
С вкл. данък
Термогенен фетбърнър подпомагащ процесите на изгаряне на мазнини.
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ EpiBURN Pro е мощен иновативен термогенен фет бърнър от USP Labs USP EpiBURN Pro е с нова формула, който стимулира метаболизма, термогенезата и блокира рецепторите за отлагане на мазнини, предотвратявайки натрупването на нова мастна тъкан. EpiBURN Pro е формулиран от фармацевти, тестван в лабораторни условия и ултраефективен за намаляване на мастните отлагания, повишаване на енергията, понижаване на апетита, изчистването на подкожната вода и сваляне на килограми. Заради мощната си бленда следва да се употребява с повишено внимание и само от здрави лица над 18 години! Ефекти от приема на EpiBURN Pro Повишава енергията Подобрява мозъчните функции Подобрява настроението Симулира изгарянето на излишните мазнини Подходящ за пред-тренировъчен продукт   В продукта има добавен Caffeine (Кофеин) Кофеинът често се споменава заради способността му да намали разхода на енергия, като същевременно увеличи липолизата и окислението на липидите. В допълнение, следва да се отбележи способността му да увеличи чувството на енергия, бодрост, концентрация и еуфория. Всеки разработчик на сродни продукти “хвърля” кофеин в неговата формула, но много малко хора знаят защо. Като оставим настрана ползите, които придава кофеинa, той може да предостави синергични ефекти, когато се комбинира с други съставки в EpiBURN Pro. Начин на употреба: Приенайте 1 капсула 15-30 минути преди закуска. В тренировъчни дни, 1-2 преди тренировка.
USP1398

Конкретни референции