PRIMAFORCE - Taurine --15035
  • PRIMAFORCE - Taurine --15034
  • PRIMAFORCE - Taurine --15035

PRIMAFORCE - Taurine - 250 Г

PRIMAFORCE - Taurine - 250 Г

37,00 лв.
С вкл. данък
Аминокиселина за подобряване на фокуса и концентрацията. Повишава енергията
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Тауринът на Primaforce от 250g е продукт, който подпомага за поддържането на нормални нива на кръвна захар, както и за производството на енергия.  Смята се, че тауринът е една от най-широкоразпространените аминокиселини, която може да се открие в централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и мускулите. Редовният прием на този продукт подпомага да подобри физическото представяне по време на тренировките и е от изключителна важност за мозъчния метаболизъм. Нормализира сърдечния ритъм, което подпомага да се подобри концентрацията по време на тренировката. Също така спомага за стабилизирането на клетъчните мембрани в мозъка и сърцето. Регулира минералния баланс. Спомага за преминаването на калий, магнезий и калций през клетъчните мембрани и регулира йонния баланс между клетките. Благоприятства задържането на вода в мускулните клетки, което респективно увеличава обема на клетките. Играе важна роля при производството на азотен оксид. Начин на употреба: Една чаена лъжица (3 гр.) таурин 30 минути преди тренировка.  
PC2038

Конкретни референции