• -33,00 лв.
Optimum Nutrition - Protein-21877
  • Optimum Nutrition - Protein-21877
  • Optimum Nutrition - Protein-21878

Optimum Nutrition - Protein Whey 1700 Г

Optimum Nutrition - Protein Whey 1700 Г

77,00 лв. Спестявате 33,00 лв.
110,00 лв.
С вкл. данък
Суроватъчен протеин от най-висок клас с ниско съдържание на мазнини и захари
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Американският гигант Optimum Nutrition винаги има с какво да зарадва своите почитатели. Прави го отново със своя белтъчен продукт – Protein whey , който подобаващо за марката е овкусен божествено с вкус шоколад и ягода. Protein Whey е комбинация от суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин изолат. Предназначен е, както за спортисти, чиято цел е да ускорят възстановяването си, респективно и мускулния растеж, така и за хора, които желаят да попълнят своите протеинови нужди. Protein Whey е подходящ, както в периоди на изчистване, така и в периоди на покачване на маса. Сега е време да обърнем внимание и на самия състав. В една доза от 32 грама имаме: 22 гр. протеин Незначително количество мазнини А въглехидратите са само – 3.4 грама Какво да очакваме от приема на продукта? ускорено възстановяване след тренировка положителен азотен баланс антикатаболен ефект изграждане на чиста мускулна маса Продуктът е изключително подходящ за хора със забързано ежедневие, където динамичният ритъм на работа често възпрепятства нормалното хранене. Една – две дози биха били чудесен избор да попълните калорийните нужди, необходими за нормалното функциониране на вашия организъм. Ние от Healthstore ви съветваме да приемате една доза сутрин и една след тренировка.
ОN7834

Конкретни референции