• -9,00 лв.
UNIVERSAL - Natural Sterol-14942
  • UNIVERSAL - Natural Sterol-14942
  • UNIVERSAL - Natural Sterol-14943

UNIVERSAL - Natural Sterol Complex - 180 Таблетки

UNIVERSAL - Natural Sterol Complex - 180 Таблетки

50,00 лв. Спестявате 9,00 лв.
59,00 лв.
С вкл. данък
Комплекс за стимулиране на хормоналния баланс при мъжете. Помага за качването на маса
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Нова концентрирана формула за стимулиране на растежа от Universal Nutrition! Увеличете масата и плътноста си! Оралните стероиди или тези, който се инжектират са производни на тестостерона, високо анаболен хормон. Тъй като стероидите предизвикват много нежелани странични ефекти, в днешно време трениращите ги отбягват и на тяхно място използват натурални заместители, такъв какъвто е Natural Sterol Complex на Universal. Natural Sterol Complex се състои от 8 незаменими компонента събрани в едно Те биват активатори, стимуланти от растителен вид аминокиселини, енергиина база, важни мастни киселини (EFAs), електролити, бустъри за по-добро представяне, важни минерали и нуклеозиди. Всичко това ще Ви направи по-голям и по-твърд за кратък период от време. Продуктът на Universal съдържа натурални активатори подобни на готовия тестостерон, който е забранен. Natural Sterol Complex има силни анаболни ефекти за увеличаване на мускулната маса Universal Natural Sterol Complex съдържа и специални стероли, който забвят рецепторите на естрогена и по този начин намаляват тяхната роля т.е. тестостерона остава в тази форма, а не част от него да се превърне в естроген. Другите съставки на Natural Sterol Complex подпомагат неговото действие за увеличаване на чиста мускулна маса. Това не е стероиден продукт и е легален за продажба! Начин на употреба: Приемат се по 2 таблетки след всяко хранене. В тренировъчните дни, приеме 2 таблетки с предтренировъчното хранене и по 2 таблетки, след две хранения.
U4392

Конкретни референции