Свържи се с нас на
0887 377 200

Меню
Меню

Bosch MS8CM6160 | Пасатор MaxoMixx 1000 W

Bosch MS8CM6160 | Пасатор MaxoMixx 1000 W
ПРОМО
- 23,88 лв.
Bosch MS8CM6160 | Пасатор MaxoMixx 1000 W
Категория: Пасатори Производител: Bosch SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
175,12 лв. В наличност
Стара цена: 199,00 лв.
Спестяваш: 23,88 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Няма наличност
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 99ЛВ.

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ НАД 20КГ. СЕ КАЛКУЛИРАТ СПРЯМО ТАРИФНАТА ТАБЛИЦА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ!

1000 вата мотор-Изключително мощен за отлични резултати за нула време.

Мотор с максимална мощност, за да отговори на най-високите изисквания. Справяте се с всякакви задачи за смесване, нарязване, раздробяване или месене благодарение на невероятната мощност на мотора от 1000 вата и многото приставки. Дори най-твърдите съставки могат да се приготвят много бързо и лесно. За повече време да се насладите на страхотни резултати.

Максимален контрол за перфектно нарязване.

Смесването на продукти никога не е било толкова лесно. Оребреният дизайн на смесителната купа осигурява основни предимства: храната се натиска директно върху 4-те ножа с остриета QuattroBlade Pro за по-ефективно рязане. В същото време засмукването се намалява за контролирано смесване на продуктите без прекъсвания и пръски.

Удобен корпус от неръждаема стомана - радост за хващане.

Перфектната наслада е във вашите ръце. Корпусът от неръждаема стомана с нехлъзгаща се мека на допир дръжка и ергономичен дизайн предлага максимален комфорт и безопасност, дори при разбъркване на максимална скорост. Големите бутони с лесен достъп гарантират безпроблемна работа. Смесването на продукти със стил никога не е било по-лесно.

Перфектна консистенция благодарение на 12 настройки за скорост плюс турбо скорост.

Сега винаги контролирате точните настройки за всяка задача. Независимо дали е сос, супа или майонеза, просто изберете най-добрата скорост от променливата настройка за 12 скорости в зависимост от желаните резултати. За пълна мощност и взискателни цели, просто натиснете бутона турбо.

Мерителна чаша с капак за измерване, смесване и съхраняване.

Нуждаете ли се често от малки порции? Смесителната/мерителната чаша е идеална за измерване на съставки и за смесване на малки количества. Благодарение на капака можете да съхранявате ястията, дресингите или натрошените съставки в чашата след смесване и да ги съхранявате в хладилника.

Освободете накрайника за смесване, който е подходящ за почистване в съдомиялна машина с лесно щракване.

Почистването ще отнеме само няколко секунди. След като приключите със смесването, освободете накрайника за смесване с едно просто щракване. Сега можете да го почистите бързо и лесно под течаща вода или в съдомиялната машина.

MS8CM61V5 пасатор BOSCH

Домашна храна с включени чопър и бъркалка.*

Домашната храна е най-вкусна. Приставките, които са подходящи за миене в съдомиялни машини, са готови да се използват веднага. С чопъра, съставки като билки, ядки, месо и лук се нарязват за нула време. С бъркалката можете да разбиете яйчен белтък, ефирни кремове, леки кексови смеси или да приготвяте десерти.

Bosch MS8CM6160 | Пасатор MaxoMixx 1000 W

Bosch MS8CM6160 | Пасатор MaxoMixx 1000 W

175,12 лв. В наличност
Стара цена: 199,00 лв.
Спестяваш: 23,88 лв.
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти