Optimum Nutrition - Optimum-16270
  • Optimum Nutrition - Optimum-16270
  • Optimum Nutrition - Optimum-16271

Optimum Nutrition - Optimum Bar - 60 g

Optimum Nutrition - Optimum Bar - 60 g

5,00 лв.
С вкл. данък
Протеинов десерт с високо белтъчно съдържание и уникален вкус
Избери вариант
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Optimum Bar е новият изключително изкушаващ протеинов бар на доказалата се американска марка Optimum Nutrition. Без добавена захар, но с уникална сладост Optimum Bar нямат аналог на пазара. Ако търсите едновременно протеинов бар и неописуем десерт - то това е вашият избор. Предимствата на Optimum Bar на Оptimum Nutrition са : Несравним вкус Цели 20 грама протеин  Под 2 грама захар Optimum Bar се предлага в три уникални вкуса: Chocolate caramel Rocky road Peanut Butter За кого е подходящ ? Optimum Bar е особено подходящ, както за активно спортуващите хора, така и за всички останали, които търсят алтернативен, но и вкусен начин да се хранят здравословно. За всеки който има нужда от допълнителен прием на висококачествен протеин за натрупване на мускулна маса от реномирана марка каквато е  Optimum Nutrition. С уникален вкус Optimum Bar е за всички, които искат пълноценно да заместят всички вредни захарни изкушения които избягват непрекъснато. Как се консумира? Crispy Bar може да се консумира, както след тренирoвка, така и като бързо и удобно хранене по всяко време без това да се отрази на вашите цели. Те са богат източник на протеин и са идеалният избор след тренировка, когато мускулът се нуждае от него, за да се възстанови и изгради. Начин на употреба: Преди или след тренировка, или по всяко време на деня, като чудесна алтернатива на закуските ви между основните хранения.    
ON7514-ON0001

Конкретни референции