BSN Nitrix 180 Таблетки-15007
  • BSN Nitrix 180 Таблетки-15006
  • BSN Nitrix 180 Таблетки-15007

BSN Nitrix 180 Таблетки

BSN Nitrix 180 Таблетки

46,80 лв.
С вкл. данък
Спортна хранителна добавка за покачване на мускулна маса
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Nitrix е ново поколение азотен буустър, чиято цел е да подържа азотния баланс в тялото 24 часа в денонощието С какво се отличава Nitrix Подобрява вазодилацията и васкуларизацията, придава „напомпен” ефект на клетките Подобрява възстановяването Предпазва тъканите от разпад Повишава издръжливостта Поддържа максимално високи нива на азот в тялото Повишава анаеробния капацитет на мускулните клетки Намалява нивата на карнозина в мускулните клетки Подобрява подхранването на клетките с нутриенти и кислород Съдържа патентования от BSN CEM3-креатин етил естер малат Намалява умората Nitrix е азотен буустер, който има съдоразширяващи свойства, подобрява кръвния поток в кръвоносните съдове, което води до подобряване на снабдяването на мускулните клетки с хранителни вещества и кислород. Подобреното кръвоснабдяване на тъканите подобрява възстановяването и растежа на мускулатурата. Поради съдоразширяващото си действие, Nitrix улеснява преноса на нутриенти до клетките, което повишава доставката на необходимото гориво за тях, повишава тяхната продуктивност и цялостната издръжливост на тялото. Nitrix прави организма устойчив на умората, подобрява възстановяването и мускулната сила Начин на употреба: Приемайте по една доза три пъти дневно, всеки ден. Приемайте винаги на празен стомах, около 30-35 минути преди и около 2 часа след хранене. Приемайте първата доза сутрин, втората преди обяд а третата преди вечеря.
BSN5031

Конкретни референции