Свържи се с нас на
0887 377 200

Меню
Меню

Bosch WAV28KH1BY | Серия 8 – Перална машина i-Dos

Bosch WAV28KH1BY | Серия 8 – Перална машина i-Dos
ПРОМО
- 251,88 лв.
Bosch WAV28KH1BY | Серия 8 – Перална машина i-Dos
Категория: Перални Производител: Bosch SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
1 847,12 лв. В наличност
Стара цена: 2 099,00 лв.
Спестяваш: 251,88 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Няма наличност
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 99ЛВ.

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ НАД 20КГ. СЕ КАЛКУЛИРАТ СПРЯМО ТАРИФНАТА ТАБЛИЦА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ!

i-Dos: Никога вече не се притеснявайте за това, как ще измервате перилния препарат.

Дали слагате твърде много или твърде малко перилен препарат? i-DOS автоматичното дозиране винаги ще прави нещата правилно. Интелигентната i-DOS система определя точното количество течен перилен препарат, пране след пране. Активирането на програмата Авто с i-DOS автоматичната система за дозиране регулира всички релевантни фактори за перфектно почистване на прането автоматично. Машината прецизно регулира дозирането според количеството дрехи, типа тъкани и степента на замърсяване. Това предотвратява риска от предозиране, водещо до видими остатъци, което могат често да причинят дразнене на кожата или от по-ниско дозиране, което често води до лоши резултати от почистването. Намалявайки значително нуждата от перилен препарат и вода, i-DOS не само се грижи за вашите дрехи, но и за околната среда. Допълнете веднъж и дозирането ще става автоматично..

Пестете време или енергия – и винаги получавайте перфектно чист пране.

Всеки иска да пести енергия при пране. Но понякога скоростта е по-важна. Особено когато бързате. Благодарение на VarioPerfect можете да избирате между двете опции – без нужда от компромиси с представянето. Просто изберете между SpeedPerfect или EcoPerfect функциите в менюто, за да настроите повечето от програмите си да работят по-бързо или по-ефикасно. Това ви помага да намалите времето си на пране с до 65% или разхода си на енергия с до 50%. Но независимо от това, какво решите, вашият резултат от прането винаги ще е еднакъв: 100% перфектен. (*Основа: Разлика между времетраенето на програма Памучни 40 °C + натискане на бутона EcoPerfect и времетраенето на програма Памучни 40 °C + натискане на бутона SpeedPerfect.)

Пускане на видеото
Пускане на видеото

Странични стена AntiVibration: повече стабилност и по-малко вибрации.

Новият дизайн на страничните стени не само привлича погледа: системата гарантира повече стабилност и намалява вибрациите. По-добрата изолация регулира нивото на шум и прави моделите Logixx и Avantixx на Bosch много тихи по време на всеки цикъл на сушене.

Поглезете най-любимите си неща с нежно и ефикасно почистване от висок клас.

Вашите любими дрехи или деликатни тъкани могат да се повредят при повторно пране. Уникалната патентована структура на системата WaveDrum деликатно и ефективно изпира всички видове дрехи чрез разпределяне на водата равномерно, без разпъване, намачкване или повреждане на вашите любимите неща. В зависимост от избраната програма асиметричните лопатки с капковиден дизайн нежно въртят прането ви към центъра, независимо от посоката на въртене. Това не само гарантира интензивно почистване за по-силно замърсените тъкани, но и по-бързо, по-цялостно почистване за цялото зареждане. Придайте на гардероба си професионално ниво на чистота.

Home Connect – Свържете домакинството си

Добре дошли в Home Connect в един съвсем нов начин на живот. С Home Connect можете лесно да управлявате домакинските си уреди: от пералната машина до фурната, до кафемашината или до прахосмукачката. Приложението Home Connect ви дава достъп до цялата необходима информация по всяко време. То може не само да включва и изключва уредите, но и да избира програми, да настройва таймерите, да настройва уредите в еко режим и много други.

Изпиране и изсушаване с HomeConnect

Неизчерпаеми резултати: Погрижете се за вашето пране на следващо ниво, като използвате Home Connect. Управлявайте вашата перална машина чрез Home Connect. Първо спрете машината, за да добавите пране и след това ще получите съобщение, което ви информира, когато машината приключи. Има и други функции, които опростяват процеса на пране.

IFTTT

Искате ли светлината да мига, когато пералната машина приключи? Или искате вашата кафемашина да ви направи кафе за награда, когато изпратите определен брой електронни писма? Свържете уредите на Home Connect с IFTTT и дайте свобода на въображението си.

Bosch WAV28KH1BY | Серия 8 – Перална машина i-Dos

Bosch WAV28KH1BY | Серия 8 – Перална машина i-Dos

1 847,12 лв. В наличност
Стара цена: 2 099,00 лв.
Спестяваш: 251,88 лв.
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти