MusclePharm - Fish Oil-15424
  • MusclePharm - Fish Oil-15424
  • MusclePharm - Fish Oil-15425

MusclePharm - Fish Oil - 90 Дражета

MusclePharm - Fish Oil - 90 Дражета

26,50 лв.
С вкл. данък
Рибено масло. Намалява нивата на холестерол, здраве за сърцето, мозъка и ставите.
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ MusclePharm използват само първокласни съставки и свежи суровини при производството на своя Fish Oil! Рибеното масло на MusclePharm е с подобрена формула с пречистено, скандинавско рибено масло, която осигурява на организма незаменими Омега 3 мастни киселини и редица здравословни ползи! Активните съставки в MusclePharm Fish Oil подпомагат сърдечната функция, оптимизират усвояването на въглехидратите и укрепват ставите. Защо да изберем MusclePharm - Fish Oil? 1000 МГ скандинавско рибено масло 400 МГ EPA и 300 МГ DHA Чист продукт, удобни капсули и страхотен цитрусов вкус Високите стандарти на качество, заложени в производствения процес на MusclePharm, гарантират, че рибеното масло е изцяло пречистено! В него няма да намерите следи от вредни вещества, които се откриват в други подобни продукти! MusclePharm използват скандинавско рибено масло, което е богато на DHA/EPA незаменими мастни киселини, познати със свойствата си да намаляват вредните мазнини и холестерола в тялото. Този шедьовър на хранителните добавки крие още изненади - капсулите са направени по нова патентованата формула. Те щадят стомаха и елиминират вкуса на рибено масло, а самите капсули имат приятен цитрусов вкус! Начин на употреба: 1-2 капсули на ден по време на хранене.
MP2080

Конкретни референции