MusclePharm - Z-Core PM-16178
  • MusclePharm - Z-Core PM-16177
  • MusclePharm - Z-Core PM-16178

MusclePharm - Z-Core PM - 60 Капсули

MusclePharm - Z-Core PM - 60 Капсули

31,50 лв.
С вкл. данък
Формула за преди сън. Повишава нивата на тестостерон, подобрява съня и работата на нервната система.
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Представяме Ви Muscle Pharm Z-Core PM! Повечето спортисти, било то професионални или не, имат нужда от подобряване на съня си. Недоспиването се отразява негативно върху представянето им в залата. Точно за това Ви препоръчваме Muscle Pharm Z-Core PM! Тази страхотна минерална формула съдържаща сминдух и мелатонин, доставя възможно най-добрият сън. Заедно с ефективният сън, Muscle Pharm Z-Core PM носи още много ползи, като стимулиране на мускулния растеж и по-доброто възстановяване. Z-Core PM спада към катерорията на ZMA продуктите Включваща в състава си цинк, магнезий и витамин B, за които е доказано е клинично, че допринасят за повишаването на нивата на анаболните хормони и мускулната сила! Z-Core PM има допълнителното предимство, помага на тялото да се възстанови от интензивните тренировки. Вие се събуждате готови за следващата тренировка, както и да атакувате деня с нова енергия, която не сте имали до сега! Какво представлява суплемента ZMA и защо е важен за спортистите? Начин на употреба: Приемайте 1-2 капсули дневно - за мъже и 1 капсула за жени. За предпочитене приема да е на празен стомах 30-60 минути преди сън!
MP6993

Конкретни референции