Anex-лятна количка Air-X Yellow:AX04
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Anex-лятна количка Air-X Yellow:AX04

799,00 лв. (с данък) 665,83 лв. (без данък)
С вкл. данък
Политика за сигурност
Правила за доставка
промоционални продукти и такива над 20КГ. се калкулират спрямо тарифната таблица на доставчика.
Условия за връщане

Описание

Anex-лятна количка Air-X yellow:AX04

Air-X е лека количка, която може лесно да се сгъва с една ръка. Тя е предназначена за родители, които винаги са в движение. Можете да излезете из града, да прекарате време в дълги разходки сред природата, да работите и дори да пътувате с кола или самолет. Направете каквото искате с Air-X.

Ние осигуряваме на всяка количка разнообразни системи за безопасност и използваме материали, които са в съответствие с всички стандарти, така че всяко бебе да се чувства комфортно и родителите да не се притесняват.

UV 50+-Тази количка е изработена от плат с UV 50+ технология, позволяваща да абсорбира повече от 50% от ултравиолетовото лъчение.

Водоотблъскваща материя-Количка, изработена от плат с водоотблъскваща импрегнация, наречена водоустойчива. Капки вода се плъзгат надолу, без да проникват в тъканта.

Комфортна спирачка-Спирачната система Comfy се спира и деактивира просто с натискане на педал. Благодарение на надеждни спирачки, вашата количка няма да се премести от позицията си.

Система против вибрации-Система против колебание предотвратява вибрациите на колелата по време на движение на количката и осигурява право и гладко движение.

Големи преминаващи колела-Такива колела осигуряват лесно управление дори с една ръка. Преодолейте бордюрите; шофирайте в лошо време; чувствайте се подвижен.

Вентилация на сенника-Тази система включва вентилация на сенника, която създава идеална вентилирана среда за бебета.

Светлоотразителни ципове-Ципове на качулката на количката са изработени от специален светлоотразителен материал.

Надзор-Уникален прозорец в горната част на сенника дава възможност за наблюдение на детето по време на разходка

Два държача за чаши-На рамката има две места за държачи за чаши/в ляво и дясно/

X-заключване-Количката разполага с автоматична система за защита срещу случайно сгъване на рамката, наречена X-Lock.

Устойчив кош за багаж-Коша може да издържи голямо натоварване. Въпреки това, не го зареждайте с повече от 5 кг според всички стандарти

 

Размери:

дължина 86 см

височина 111 см

широчина седалка 49/32 см

тегло 8,7 кг

Размери в сгънат вид:55/25/49см

 

Награди и сертификати

 

Нашите колички са тествани и сертифицирани според европейските стандарти. Спечелихме няколко награди, защото работим усилено, за да гарантираме, че нашите колички отговарят на всички изисквания за безопасност, стабилност и издръжливост. Air-X отговаря на новия стандарт EN1888: 2018 и е проектиран за деца с тегло до 22 кг (до 4 години).

 

EN 1888-1: 2018 / EN 1888-2: 2018


Техническо описание

7059-Yellow:AX04