MUЕLLER - Ленти за Подплата Premium - 5 x 5.4 см

MUЕLLER - Ленти за Подплата Premium - 5 x 5.4 см

7,30 лв.
С вкл. данък
Аксесоар с най-високо качество
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Ленти за Подплата Premium са високотехнологични и иновативни ленти, които се нанасят върху тялото при травми. Ленти за Подплата Premium осигуряват комфорт, мекота и качествена подплата на по-твърдите ленти. Новите Ленти за Подплата Premium са най-добрата алтернатива на обикновената подплата. Ленти за Подплата Premium са съставени от революционна вълна и ултрамека материя, която е еластична като подплатата, не задържа влага и не се хлъзга. Плътни, дишащи, леки и лесни за носене. По-здрави и по-удобни от обикновена подплата. Подходящи за различни цели и бързи за употреба. Ленти за Подплата Premium се използват при техники за превенция на котнузии на китки, ръце и глезени, за удобство при употреба на подложки и шини, за възстановяване от травми като компесорни ленти. Идеален заместител на еластичните превръзки, подходящи за използване на студена терапия.
M24058

Конкретни референции