• -12,40 лв.

NOW - L-Carnitine Liquid Tropical Punch - 1000 МГ (465 МЛ)

NOW - L-Carnitine Liquid Tropical Punch - 1000 МГ (465 МЛ)

49,60 лв. Спестявате 12,40 лв.
62,00 лв.
С вкл. данък
Бързоусвоима течна форма. Насърчава изразходването на мазнини за образуване на енергия.
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Какво представлява L-Carnitine (Л-Карнитин) L-Carnitine по същество не е аминокиселина, но има структура наподобяваща аминокиселина, поради което обикновено се смята за такава. Основната функция на L-Carnitine в тялото е транспортирането на дълги вериги мастни киселини, предназначени за разграждане в митохондриите и оттам преобразуването им в основната клетъчна енергийна единица – АТФ. Това е основен източник за енергия на мускулите. По този начин L-Carnitine увеличава изразходването на мазнини за образуване на енергия. Това води до предотвратяване натрупването на мазнини особено в сърцето, черния дроб и скелетните мускули. Продуктът на NOW е в течна форма, което подпомага за по-добрата му и бърза абсорбция! С вкус на Цитрус. Ползи от приема на L-Carnitine L-Carnitine спомага за премахването на хронична умора, причина за която може да се търси в намалената продуктивност на клетъчните митохондрии, спомага за възстановяване от сърдечни операции, намалява холестерола и триглицеридите в кръвта, помага за намаляване на телесното тегло. Недостиг на L-Carnitine може да доведе до сърдечни болки, мускулна слабост и наднормено тегло. Всичко, което трябва да знаете за L-Carnitine и свойствата му! Начин на употреба: Една доза 30-60 минути преди тренировка. Вечер преди лягане. Сутрин на гладно.
NF0066

Конкретни референции