Свържи се с нас на
0887 377 200

Меню
Меню

Bosch MUM58M59 | Кухненска машина MUM5 1000 W

Bosch MUM58M59 | Кухненска машина MUM5 1000 W
ПРОМО
- 97,08 лв.
Bosch MUM58M59 | Кухненска машина MUM5 1000 W
Категория: Малки електроуреди Производител: Bosch SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
711,92 лв. В наличност
Стара цена: 809,00 лв.
Спестяваш: 97,08 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Няма наличност
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 99ЛВ.

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ НАД 20КГ. СЕ КАЛКУЛИРАТ СПРЯМО ТАРИФНАТА ТАБЛИЦА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ!

Печете дори тежки теста с мощния мотор.

Насладете се на перфектни резултати от печенето от самото начало. С мощния мотор можете да приготвите големи количества – без усилие и бързо. Без чакане, без преработка, без компромиси.

Голяма купа за оптимално приготвяне на теста.

Не можете да разберете идеалната купа само по нейния размер. За най-добри резултати вътрешната форма на купата и приставките са подравнени един с друг. Висококачествената 3,8 л купа от неръждаема стомана е подходяща както за малки количества така и за лесна обработка на до 2,4 кг смес за кекс или 1,7 кг тесто с мая.

Включен Професионален сладкарски сет

Когато творите в кухнята са ви необходими и специални аксесоари. Професионалния сладкаски сет гарантира перфектни резултати, като същевременно е лесен за работа: бъркалка (идеално прилягаща към купата), изцяло метална бъркалка (с регулируема височина) и висококачествена кука за месене със специална форма. Всички приставки за походящи за съдомиялна.

Широка гама от допълнителни аксесоари, отговарящи на индивидуалните вкусове.

Всеки има индивидуални предпочитания за готвене и печене. Широка гама от висококачествени аксесоари се предлагат допълнително, ако не са включени, напр. ледогенератор, мелничка, приставка за бисквитки, месомелачка, миксер и др. Bosch разполага с подходящите аксесоари за всеки вкус.

Чанта за аксесоари: аксесоарите могат да се съхраняват в купата.

Никога не търсете подходящата приставка отново! Сладкарският сет просто се поставя в удобната чанта за аксесоари след употреба. Заедно с дисковете. Чантата за аксесоари може да се съхранява директно в купата, така че тя да е винаги под ръка в близост до кухненския робот.

Лесна и бърза подготовка със 7 скорости.

Всеки аксесоар изисква различна настройка на скоростта. Благодарение на 7-те индивидуални настройки на скоростта, вашите ястия могат да се приготвят много бързо, лесно и прецизно. Имате нужда от по-висока скорост или трябва да смесите няколко съставки? Регулирайте пулсовата функция и се насладете на ястието си за нула време.

Лесно почистване благодарение на подходящите за съдомиялна машина приставки

Почистването след работа обикновено отнема време. Сега се наслаждавате на комфорт дори след приготвянето на храната. Аксесоарите обикновено са подходящи за съдомиялна машина и гарантират лесно и удобно почистване в съдомиялната машина. Това ви пести време.

Лесно пълнене благодарение на автоматична позиция за паркиране.

Автоматичната позиция за паркиране прави място, когато имате нужда от това. Приставките за тесто автоматично преминават в позиция в задната част на купата. Това улеснява пълненето на купата отпред.

Лесно съхранение на кабела.

Забравете за криенето на кабела. Този кухненски робот осигурява отделение за съхранение на кабела, удобно и лесно в устройството.

Гумени крачета за стабилност и висока сигурност.

Максимална сигурност по всяко време. Гумените крачета гарантират допълнителна стабилност на кухненския робот и предотвратяват неговото изместване. Поради покритите зъбчати колела се радвате на високи стандарти за сигурност. Електронното предпазно изключване предотвратява неочакваното стартиране на двигателя.

Bosch MUM58M59 | Кухненска машина MUM5 1000 W

Bosch MUM58M59 | Кухненска машина MUM5 1000 W

711,92 лв. В наличност
Стара цена: 809,00 лв.
Спестяваш: 97,08 лв.
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти