MuscleTech - Platinum Creatine-15290
  • MuscleTech - Platinum Creatine-15290
  • MuscleTech - Platinum Creatine-15291

MuscleTech - Platinum Creatine - 400 Г

MuscleTech - Platinum Creatine - 400 Г

25,00 лв.
С вкл. данък
Креатин монохидрат за покачване на маса, сила и повече издръжливост.
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Musletech представя новия си подобрен продукт от серията Platinum - 100 % Micronized Creatine Съединението креатин е съчетание от аминокиселини – метионин, аргинин и глицин Те повишават в пъти производството на енергия и стимулират мускулната активност. Тази комбинация е от изключителна важност за много функции на организма и правилната дейност на някои органи. Тя подобрява протеиновия синтез и увеличава обема и плътността на мускулите. Процеса на микронизация на креатина е много прецизен. Чрез него креатиновите молекули се разграждат на по-малки части, за да имат по-добра разтворимост и бързо усвояване от организма. Креатинът осигурява сила, издръжливост и много по-висока ефективност от тренировките. Ефекти от приема на Platinum Micronized Creatine Натурален продукт с доказана ефективност Стимулиране синтеза на протеини Насърчаване производството на енергия, чрез което се оптимизират резултатите от тренировките Подобряване на мускулната активност и увеличаване на чистата мускулна маса Чист креатин с гаранция за качество Начин на употреба: 1 лъжица от продукта се разтваря в около 250 мл вода. Консумирайте 4 пъти дневно в продължение на 3 дни. След 3-тия ден консумирайте до 2 пъти дневно.
MT0573

Конкретни референции