MusclePharm - Glutamine --15867
  • MusclePharm - Glutamine --15867
  • MusclePharm - Glutamine --15868

MusclePharm - Glutamine - 300 Г

MusclePharm - Glutamine - 300 Г

28,50 лв.
С вкл. данък
Важна за организма аминокиселина, подпомагаща възстановителните процеси.
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Глутаминовата матрица на Musclepharm съдържа три различни ефективни форми на глутамин Чрез трите различни, но много ефективно форми на Glutamine, мускулите, мозъка и храносмилателния тракт се радват на огромна гама от ползи, включително подобрено възстановяване и увеличена секреция на хормона на растежа. Глутаминът спомага и за здрава храносмилателната система, така че тялото Ви абсорбира оптимално протеин и други хранителни вещества след тежка физическа активност. Също така, от глутамина можете да очаквате по-добра хидратация и по-добра издръжливост, което ще Ви помогне да подобрите постиженията си във фитнеса. Ползи от приема на Glutamine L-глутамин Намаляване на катаболизма и създаване на анаболна среда Намален мускулен катаболизъм (загуба на мускулна маса) Не са наблюдавани нежелани странични ефекти Глутаминови пептиди (Glutamine Peptides) Увеличават синтеза на протеини и поддържат имунната система увеличават наличността на глутамин и подобряват усвояването му Не са наблюдавани нежелани странични ефекти Аланил-L-глутамин (Alanyl-L-Glutamine) Отлична стабилност и разтворимост Поддържа здравето на храносмилателната ситема и стимулира имунната система Подобрява хидратацията и повишава издръжливостта Начин на употреба: Приемайте 1 доза 30-40 мин преди тренирова и 1 доза веднага след тренировка. Уместен е също приема вечер, преди лягане. Допълнително можете да се приемате GLutamine 1-2 пъти дневно, между храненията.
MP5367

Конкретни референции