• -9,00 лв.
MuscleMeds - Glutamine Decanate-15837
  • MuscleMeds - Glutamine Decanate-15837
  • MuscleMeds - Glutamine Decanate-15838

MuscleMeds - Glutamine Decanate - 300 Г

MuscleMeds - Glutamine Decanate - 300 Г

37,00 лв. Спестявате 9,00 лв.
46,00 лв.
С вкл. данък
Глутамин на капсули. Предотвратява катаболните процеси в организма, повишава нивата на растежен хормон.
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Glutamine Decanate е формулата, с която MuscleMeds извеждат глутаминовите продукти до едно ново, невиждано на пазара ниво. Продуктът съдържа специално разработен за професионални състезатели глутамин, който има максимална абсорбация и ефективност. Glutamine Decanate съдържа PEG (полиетилен глицол) и натриев карпат (деканоат), които доказано подобряват усвояването на веществата през храносмилателния тракт. PEG е отговорен за разграждането и усвояването на аминокиселините, като механизмът му на действие прави възможно усвояването на по-големи обеми от нормалния капацитет на тялото. Глутаминовата формула подобрява физическото възстановяване на мускулите и изграждане на нови мускулни влакна. Така спомага за увеличаването на чистата мускулна маса. Наред с това, Glutamine Decanate влияе директно върху протеиновия синтез в тялото и подкрепата на силната имунна система. Формулата Glutamine Decanate е подходяща за професионални културисти, атлети, както и фитнес ентусиасти. Начин на употреба: Приемайте 1-2 дози след тренировка и преди лягане.
MM0261

Конкретни референции