• -8,80 лв.

SCITEC - Vitargo - 900 Г

SCITEC - Vitargo - 900 Г

31,20 лв. Спестявате 8,80 лв.
40,00 лв.
С вкл. данък
Бърз източник на енергия и подпомага възстановителните процеси.
Избери вариант
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ VitarGO е клинично-тестван продукт, съдържащ патентован въглехидрат с високо молекулярно тегло, който се произвежда от шведска царевична скорбяла. VitarGO е изключително бърз източник на енергия, който запълва гликогеновите депа и подпомага възстановителните процеси. Доказано, продуктът преминава през стомаха много бързо, като така не предизвиква тежест или дискомфорт, както други продукти от този тип. Подпомага хидратацията на организма. Престоява само кратко време в стомаха и поради това не предизвиква дискомфорт по време на физическата активност Най-бързият източник на използваема енергия Не черпи вода от тялото, дори напротив, повишава нивото на хидратация, действайки като помпа Гарантира най-бързо и пълно зареждане с гликоген В пъти по-добър от декстрозата, малтодекстрина, захарозата и всички други познати въглехидрати Начин на употреба:  1 доза в 400 мл вода. Използвайте преди и след тренировка, или по Ваша преценка, ако използвате продукта за въглехидратно зареждане.Всичко това означава, че Vitargo.
SC0020-SC0020

Конкретни референции