Свържи се с нас на
0887 377 200

Меню
Меню

Bosch HBG676ES6 | Серия 8 – Фурна за вграждане

Bosch HBG676ES6 | Серия 8 – Фурна за вграждане
ПРОМО
- 341,88 лв.
Bosch HBG676ES6 | Серия 8 – Фурна за вграждане
Категория: Фурни за вграждане Производител: Bosch SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
2 507,12 лв. В наличност
Стара цена: 2 849,00 лв.
Спестяваш: 341,88 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Няма наличност
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 99ЛВ.

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ НАД 20КГ. СЕ КАЛКУЛИРАТ СПРЯМО ТАРИФНАТА ТАБЛИЦА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ!

Любов от първа хапка.

Независимо дали е печена пуйка, агнешки бут или месест шаран – PerfectRoast пробникът за месо има ноухауто на професионален готвач, но е много по-евтин. Три силно чувствителни точки на измерване помагат на сензора да определи перфектната температура в основата на вашата храна до точния градус и точната секунда. Максималната точност при измерване, постигната чрез вкарване на трите измервателни точки според нужното, гарантира перфектните резултати при печене.

Най-накрая вкъщи има някой, който обича да почиства.

Почистването на фурната на ръка може да е много уморително и да отнеме много време. Благодарение на нашите нови фурни с интегрирана функция за самопочистване Pyrolysis вие сега можете да се спасите от тази задача завинаги. Без да мърсите ръцете си или да използвате химически продукти за почистване. Просто настиснете Start и вашата фурна според степента на замърсяване ще се нагрее до макс. 480 °C и ще изгори всякаква мазнина или остатъци от храна. Всичко, което ви остава, е малко пепел, която се изкарва лесно. Taка вашата печка превръща не само готвенето, но и последващото почистване в истинско удоволствие.

Пускане на видеото
Пускане на видеото

Равномерно сготвени и изпечени резултати - на до четири нива.

С 4D горещ въздух топлината се разпределя равномерно на всяко равнище. Това значи, че храната може да се постави на всяко ниво  от едно до четири и резултатите ще бъдат винаги перфектни. И това не е всичко: Можете също така да печете на до четири нива едновременно, за надеждни резултати отгоре додолу.

Home Connect: Свържете се с вашата фурна.

Благодарение на Home Connect вече не се налага да се чудите дали сте изключили фурната или не. Трябва само да проверите приложението на мобилното устройство и да видите дали фурната е изключена или не. Може да променяте програмите, които сте пуснали, и да следите какво се случва или просто да получавате уведомление, когато програмата свърши.

Пускане на видеото

Превърнете се в професионален готвач.

Никога печенето не е било толкова лесно: Революционният прецизен сензор PerfectBake измерва съдържанието на влага във вашата храна перманентно и регулира процеса на печене автоматично. Никога няма да трябва да регулирате режима на нагряване, времето на печене или температурата, ако не искате. PerfectBake върши всичко. Единственото нещо, което трябва да направите, е да изберете подходяща категория ястие, като напр. “Щрудел” и да натиснете “Старт”. Вашата фурна поема нещата от тук. Резултатът? Хляб, кексове и кишове, изпечени до перфектност.

Home Connect – Свържете домакинството си

Добре дошли в Home Connect в един съвсем нов начин на живот. С Home Connect можете лесно да управлявате домакинските си уреди: от пералната машина до фурната, до кафемашината или до прахосмукачката. Приложението Home Connect ви дава достъп до цялата необходима информация по всяко време. То може не само да включва и изключва уредите, но и да избира програми, да настройва таймерите, да настройва уредите в еко режим и много други.

Изтеглете приложението Home Connect.

Можете да контролирате важните функции на домакинските уреди само с едно приложение, дори когато сте навън. Сега тествайте демо версията на приложението – вече няма нужда от устройствата Home Connect.

IFTTT

Искате ли светлината да мига, когато пералната машина приключи? Или искате вашата кафемашина да ви направи кафе за награда, когато изпратите определен брой електронни писма? Свържете уредите на Home Connect с IFTTT и дайте свобода на въображението си.

Bosch HBG676ES6 | Серия 8 – Фурна за вграждане

Bosch HBG676ES6 | Серия 8 – Фурна за вграждане

2 507,12 лв. В наличност
Стара цена: 2 849,00 лв.
Спестяваш: 341,88 лв.
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти