• -15%

NOW - ADAM Mens Vitamins - 90 Дражета

NOW - ADAM Mens Vitamins - 90 Дражета

55,25 лв. Спестявате 15%
65,00 лв.
С вкл. данък
Витамини за мъже за повече сила, енергия и здрава простата
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Мъжки Витамини Adam на NOW Foods е уникална витаминна формула,специално създадена за активно спортуващите мъже. Мъжки Витамини Adam съдържат пълен спектър от витамини минерали екстракти от билки ензими Те спомагат за: изграждане на мускулатурата възстановяването й след физическо натоварване спомагат за повишаване на имунната защита повишават потентността. Тази формула е изключително подходяща за спортисти и хора, които са в постоянен психически или физически стрес. Какво съдържа мъжкия мултивитамин Adam Добавените в Мъжки Витамини Adam билки като гинко билоба, сау палметто, жен-шен засилват паметта и познавателните функции, подпомагат сърдечно-съдовата система и здравословните нива на триглицеридите и холестерола в кръвта, подсилва функцията на простатата и пикочния тракт. Алфа липоевата киселина е мощен антиоксидант, който подобрява действието на инсулина. В NOW - Adam присъстват и изключително важните за зрението лутеин и ликопен, както и коензим Q10, отговорен за нормалната сърдечна дейност. Витамини за Спортуващи Adam на NOW Foods е под формата на прахообразни капсули. Това позволява на съставките в продукта да се усвоят по-бързо, избягвайки в по-малка степен разрушителното въздействие на стомашните сокове. Начин на употреба: Една доза сутрин с храната.
NF3880

Конкретни референции