Pure Nutrition - Фитили-15667
  • Pure Nutrition - Фитили-15667

Pure Nutrition - Фитили PRO

Pure Nutrition - Фитили PRO

16,00 лв.
С вкл. данък
Висококачествени фитили за фитнес за по-голяма устойчивост на хвата и възможност за тренировка с по-големи тежести
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Фитили PRO с подложка от Pure Nutrition! Удобни, стилни и качествени... това са само част от определенията, които можем да дадем за новите спортни аксесоари от Pure Nutrition! Фитилите PRO са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали в залата! Те са необходим аксесоар, който подсигурява по-здрав хват и възможност за използване на по-големи тежести! Фитилите от Pure Nutrition са комфортни, удобни и перфектно прилягащи към ръката ви! Фитили PRO са подсилени с допълнително гумено оплътнение, която стабилизира хвата и не позволява приплъзгване на тежеста.  Моделът е подсигурен с подложка за допълнителен комфорт!  
PN2468

Конкретни референции