Pure Nutrition - POWER-15205
  • Pure Nutrition - POWER-15204
  • Pure Nutrition - POWER-15205

Pure Nutrition - POWER ENZYMES - 60 КАПСУЛИ

Pure Nutrition - POWER ENZYMES - 60 КАПСУЛИ

35,00 лв.
С вкл. данък
Комплекс от ензими, изцяло подпомагащ храносмилателните процеси.
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Какво да очакваме от Power Enzymes на Pure Nutrition? Power Enzymes на Pure Nutrition е комплекс от ензими, изцяло подпомагащ храносмилателните процеси. С напредването на възрастта, намалява и пълноценното усвояване на хранителни вещества. Причината е занижаването в естественото производство на ензими в организма. Това може да доведе до редица смущения : Болки и подуване в областта на корема Киселини и парене Забавяна на метаболизма Повишаване на телесното тегло Power Enzymes от Pure Nutrition се препоръчват при: чувство на умора след хранене; проблеми с храносмилането (тежест, подуване, болки, газове и пр.) нередовно, нарушено или небалансирано хранене с повече мазнини, консервирани храни и пр; стари хора, при които ензимите по начало са силно намалени; често боледуващи или хронично болни, особено хора с храносмилателни смущения, хормонален дисбаланс, проблеми с кръвната захар, затлъстяване, висок холестерол, алергии, стрес, артрит и отслабена имунна система; хора, които искат да се изчистят бързо от токсини; здрави хора, които искат още повече енергия.
PN1754

Конкретни референции