Доставка и плащане

Доставка в България

Доставката в рамките на България се извършва от куриерка фирма Спиди до избран от Вас адрес или до офис на куриерската фирма, или фирма Еконт до техен офис, според Вашето желание.

Цената на доставката за поръчки до 99 лв. е 6 лв. 

Доставката със Спиди е безплатна за всички поръчки над 99 лв.за територията на България.

Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY

Цената на доставка за всеки отделен арткул можете да видите като добавите продукта в кошницата.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите) за всички поръчки направени до петък, 15 часа. Поръчки, направени в почивни и празнични дни, се изпращат в първия работен ден. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 3 работни дни.

Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриер по предварително фиксиран график.

Ако куриерът не Ви намери на адрес и не може да се свърже с Вас, пратката ще бъде върната в офис на куриера до поискване.

Вашата поръчка ще бъде опакована, заедно с придружаващите я документи. Когато куриерът Ви я достави, можете да я проверите за да се убедите, че всичко е наред. Ако не е - просто не я приемайте. Не се притеснявайте, ако не получите обаждане преди това. Моля, следете имейла си.