Свържи се с нас на
0887 377 200

Меню
Меню

Кошници за въглища Weber®

Кошници за въглища Weber®
ПРОМО
- 7,56 лв.
Кошници за въглища Weber®
Категория: Аксесоари за барбекю Производител: Weber SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
55,44 лв. В наличност
Стара цена: 63,00 лв.
Спестяваш: 7,56 лв.
Няма наличност
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 99ЛВ.

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ НАД 20КГ. СЕ КАЛКУЛИРАТ СПРЯМО ТАРИФНАТА ТАБЛИЦА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ!

Кошниците за въглища Weber® са улеснение при подреждането на горещите въглища за директно, индиректно готвене и опушване.

Директно готвене – храната се поставя директно над въглищата/брикетите. Температурата е висока между 200◦С-290◦С, а храната се пече не повече от 25 минути. Това готвене е най-близо до класическото разбиране за скара. Методът е подходящ за изпичането на стекове от месо и риба, кюфтета и бургери, наденички, зеленчуци, плодове, миди, скариди и др. При този метод може да използвате и чипс за опушване.
Индиректно готвене – храната се поставя встрани от въглищата/брикетите. Температурата е средна между 180◦С-200◦С, а времето за изпичане на храната е над 25 минути. По този начин може да приготвите цяла риба, пиле и пуйка, пуешки гърди, пилешки бутчета и крилца, цял картоф, пица, брауни и др. И при този метод може да подсилите вкуса с подходящ чипс за опушване.
Бавно готвене (slow and low)/опушване – храната отново се поставя встрани от източника на топлина, а температурата на готвене е ниска – около 90◦С-130◦С. Подходящ е за бaрбекюта на въглища и на газ. Печенето продължава 6-8 часа и е перфектно за приготвянето на ребра, голямо парче месо, цяло пиле. За този метод използвайте дървени парчета за опушване.

Кошниците за въглища Weber® се поставят на скарата за въглища на дъното на барбекюто. Напълнете кошниците със запалени въглища/брикети от Вашия уред за бързо и лесно разпалване. Готови сте за директно и индиректно готвене на Вашето барбекю.

Кошници за въглища
Комплект от 2 броя
Размер на кошницата - 7.87 х 9.14 х 36.07 cm
За директно, индиректно готвене и опушване
Подходящи за барбекюта на въглища Weber® с диаметър 47, 57 и 67 cm

Кошници за въглища Weber®

Кошници за въглища Weber®

55,44 лв. В наличност
Стара цена: 63,00 лв.
Спестяваш: 7,56 лв.
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти