PRIMAFORCE - AAKG --15762
  • PRIMAFORCE - AAKG --15761
  • PRIMAFORCE - AAKG --15762

PRIMAFORCE - AAKG - 250 Г

PRIMAFORCE - AAKG - 250 Г

47,00 лв.
С вкл. данък
За повече сила и изграждане на една по-качествена мускулатура.
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Информация за Primaforce - AAKG (Arginine Alpha-Ketoglutarate) За повече сила и изграждане на една по-качествена мускулатура! Топ продуктът AKKG подпомага изграждането на по-големи, по-силни и по-здрави мускули, благодарение на основната съставка: „Аргинин” – ключов елемент на мускулните протеини. Какво да очакваме от аргинина на Primaforce? Стимулира развититето на мускулната маса и плътност Увеличава синтеза на протеин в мускулните клетки Понижава високото кръвно налягане Разширява кръвоносните съдове Неутрализира свободните радикали и амоняка в кръвта Повишава имунната защита Подобрява сексуалните функции Подходящ за активни спортисти, с цел напомпване на мускулите по време на и след тренировка Подобрява физическото здраве и кондиция в динамичното ежедневие За по-големи, по-плътни и по-силни мускули изберете AAKG от Primaforce! Начин на употреба: 1 супена лъжичка от 2-4 пъти на ден.
PC2002

Конкретни референции