Свържи се с нас на
0887 377 200

Меню
Меню

Bosch BCS82MAT14 Serie | 8 Прахосмукачка с батерия Unlimited Gen2

Bosch BCS82MAT14 Serie | 8 Прахосмукачка с батерия Unlimited Gen2
ПРОМО
- 117,48 лв.
Bosch BCS82MAT14 Serie | 8 Прахосмукачка с батерия Unlimited Gen2
Категория: Прахосмукачки Производител: Bosch SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
861,52 лв. В наличност
Стара цена: 979,00 лв.
Спестяваш: 117,48 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Няма наличност
В наличност
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 99ЛВ.

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ НАД 20КГ. СЕ КАЛКУЛИРАТ СПРЯМО ТАРИФНАТА ТАБЛИЦА НА КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ!

Изключително мощна - точно като кабелна прахосмукачка.*

Безкабелната прахосмукачка Unlimited Gen2 Serie | 8 най-накрая дава възможност да се наслаждавате на същата мощност като при кабелно устройство*. Благодарение на новата, подобрена батерия, двигател и накрайник на Bosch, изключително здравата многофункционална ръчна прахосмукачка е толкова мощна, колкото и кабелната прахосмукачка*, осигуряваща цялостно почистване.

Максимална гъвкавост и перфектни резултати от почистването, LED подови светлини.

Лесно е да пропуснете мръсотията, която не можете да видите. Ето защо Bosch проектира AllFloor HighPower четка с вградени LED подови светлини, които правят мръсотията видима. Насладете се на ярки светлини, подобрена производителност, по-тиха, събиране на прах от 99,9 %⁶ и по-голяма гъвкавост при управление - за оптимални резултати от почистването.

Удължете лесно времето за работа със сменяеми батерии.

Искате да почистите цялата си къща, без да останете без ток? Ако искате по -голяма гъвкавост по време на работа, допълнителна батерия ви позволява да продължите да почиствате. Прахосмукачката дори предлага неограничено време на работа*, ако комбинирате две 4 Ah Power Plus батерии с бързо зарядно устройство.

Мощен и лек мотор, произведен в Германия.

Мощен и лек мотор, произведен в Германия. Трифазният синхронизиран цифров мотор е с висока ефективност, 32% по-лек и 50% по-бърз ² –до 82 000 rpm – за лесна работа и впечатляващо почистване по всяко време.

Следващо поколение батерия за висока производителност и време на работа.

Висока производителност, ниско тегло и дълго време на работа: Кой не би искал това в батерията на прахосмукачка? Следващото поколение батерия Power Plus от Bosch идва с най-новите клетки с висока мощност за 33% повече енергия *, заедно с компактен дизайн, повишена ефективност и по-дълъг живот.

Моторни технологии Bosch - Качество, произведено в Германия.

Насладете се на мощната, постоянна работа с прахосмукачките Bosch: Като развиваме и произвеждаме нашите високоефективни двигатели в Германия повече от 80 години, ние не само очакваме прахосмукачката да даде оптимални резултати, но и да може да се ползва дълго време. Ето защо предоставяме безплатна 10-годишна гаранция на мотора ***.

POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерия за целия ви дом.

Повечето устройства имат различни батерии, което може да бъде скъпо. Сменяемите батерии са част от една от най-големите 18V акумулаторни системи. Те са съвместими с много 18V електрически уреди и градински уреди на Bosch и на други марки, напр. Gardena, Gloria, Wagner and Rapid.

Автоматично регулиране на мощността за всички видове подове.

Без да мислите за правилната мощност за повърхността. Интелигентният автоматичен режим диференцира и регулира въздушния поток според типа под. Той също така осигурява оптимален баланс между мощност на почистване и време за работа. Никога повече няма да ви се налага да превключвате между настройка за килим и твърд под.

Гъвкав накрайник: Ергономична дръжка Без нужда да се държи бутона.

Трудно достъпните места под мебели са предизвикателство. Но не и с Unlimited . Дюзата може да се завърти на 180 °, за да осигури допълнителна гъвкавост, необходима за лесно достигане на трудни, тесни или ниски места. И няма нужда да натискате PowerButton непрекъснато, позволявайки работа с една ръка под всякакъв ъгъл.

Практичен интерфейс за управление с 3 различни режима.

Различните задачи за почистване изискват различни режими. Режим “Turbo” повишава производителността при трудни задачи, като осигурява мощност, колкото прахосмукачката с кабел*. “Auto” регулира мощността и времето на работа в зависимост от повърхността. А “Eco” осигурява изключително дълго, оптимално време за ежедневни почистващи задачи.

Почиствайте чекмеджетата лесно, без да изсмуквате малки предмети.

Накрайникът за клавиатури и чекмеджета предлага умен начин да почиствате трудни места и да избягвате изсмукването на неща като монети или кламери. Накрайникът почиства чрез малки, гъвкави сламки, които предотвратяват засмукването на малки предмети. И благодарение на LED прожектора, той е идеален за претрупани чекмеджета, както и за вашата кола.

Дисплеят с LED на дружката помага с поглед да видите състоянието на батерията.

Неочакван край на захранването по време на аварийно почистване? Няма да се случи. Лесният за четене дисплей дръжката ви показва състоянието на батерията, за да можете да презаредите навреме.

Идеални за почистване на вътрешността на всяка кола.

Интериорът на автомобила обикновено е трудно място за почистване и често няма контакт близо до него. Ето защо тази прахосмукачка включва перфектните аксесоари, от които се нуждаете, за да достигнете до всяко място с лекота. Дългото време за работа, гъвкавостта и лекотата на използване правят идеалния начин за почистване на вашата кола.

Лесно и бързо почистване на ролката на четката.

От време на време е необходимо да почистите ролката на четката. Но това няма да отнеме много време. Ролката на четката може бързо да се отдели без инструменти и космите по нея да се отстранят много лесно. Така че можете бързо да се върнете към пълната производителност.

Лесно почистване на контейнера за прах, без пране на филтъра.

Почистването на контейнера за прах трябва да бъде хигиенично и лесно. Можете да изпразните контейнера, без да създавате облак прах и можете да почистите филтъра без изпиране Просто извадете кутията за прах, завъртете червеното колело и го изпразнете директно в кошчето.

Бързо и лесно почистване на филтъра.

Миенето на филтъра е допълнително усилие. Благодарение на RotationClean можете да почистите филтъра незабавно и хигиенично. Просто извадете кутията за прах и завъртете червеното колело. Цялата мръсотия и прахта се отделят с минимален контакт. Бързо и лесно почистване на филтъра без изпиране.

Почистване на всички нива. Под, тапицерия, таван и вашата кола.

Почистването на всяки нива - от пода до тавана, вече е възможно. Прахосмукачката се предлага с полезни аксесоари, които ви позволяват да почиствате всякакви подови настилки, както и други повърхности, като маси, тапицерия и дори интериора на вашата кола.

Резултатът: отработеният въздух е по-чист от въздуха, който дишате.

По принцип във въздуха винаги има фин прах. Благодарение на системата с филтърна касета, отработеният въздух се филтрира три пъти, което води до 99.99% филтрация.⁴ Резултатът: отработеният въздух е по-чист от въздуха, който дишате.

Лесно съхранение и зареждане в докинг станция, монтирана на стена.

Съхранението и зареждането на прахосмукачката трябва да бъде лесно и удобно. Благодарение на тънкия, атрактивен и функционален дизайн на Unlimited, тя лесно се съхранява и зарежда в монтираната на стената докинг станция. Има и място за съхраняване на аксесоари, така че всичко да ви е под ръка, когато имате нужда.

Bosch BCS82MAT14 Serie | 8 Прахосмукачка с батерия Unlimited Gen2

Bosch BCS82MAT14 Serie | 8 Прахосмукачка с батерия Unlimited Gen2

861,52 лв. В наличност
Стара цена: 979,00 лв.
Спестяваш: 117,48 лв.
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти