MUЕLLER - Пакети за охлаждане при травми - MuellerKOLD™

MUЕLLER - Пакети за охлаждане при травми - MuellerKOLD™

64,00 лв.
С вкл. данък
Аксесоар с най-високо качество
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Пакети за охлаждане са специални пакети за охлаждане на травмирани места. Пакети за охлаждане са подходящи за нанасяне по всички части на тялото и не дразнят кожата. Студени пакети за охлаждане при травми. Пакети за охлаждане се активират незабавно при стискане и разклащане. Пакети за охлаждане не се нуждаят от замразяване. Лесни и удобни за ползване. За еднократна употреба само. С размери 15 х 23 см. Инструкции за ползване: Разклатете съдържанието на пакета и с напипване открийте вътрешната торбичка. Отдалечете пакета от себе си и използвайте двете си ръце, за да стиснете здраво и разбиете вътрешната торбичка. Разклатете силно за поне 30 секунди. Увийте пакета с кърпа или друга материя. Поставете върху контузеното място. Само за еднократна употреба. Противопоказания: Не отваряйте пакета.Не поставяйте директно върху кожата, осигурете предпазна материя, като кърпа или друг плат.Пакета се използва само еднократно, не използвайте отново продукта, може да презвиква химически изгаряния.
M030102

Конкретни референции