MUЕLLER - Студени-Горещи Пакети за Многократна Употреба - Малък

MUЕLLER - Студени-Горещи Пакети за Многократна Употреба - Малък

52,00 лв.
С вкл. данък
Аксесоар с най-високо качество
Количество

    Tags:

  • Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите). Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността на продуктите).
  • Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY Безплатна доставка за поръчки над 99лв! Промоционални продукти и продукти над 20 кг. се калкулират спрямо тарифната таблица на куриерска фирма SPEEDY
  • Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа.
ОПИСАНИЕ Студени Горещи Пакети за Многократна Употреба са специализирани пакети за терапия при травми. Студени Горещи Пакети за Многократна Употреба могат да се използват както за студена, така и за топла терапия, като са подходящи за всички видове травми. Пакети за гореща/студена терапия при травми. Поставете в хладилник или фризер за охлаждане на пакетите. Поставете в микровълнова фурна ако желаете да затоплите пакетите. Студени Горещи Пакети за Многократна Употреба са икономични - подходящи за многократна употреба. Удобни размери - подходящи и за терапия на рамене, гръб, бедра. Инструкции за студена терапия: Поставете пакетчето в хладилна камера за час-час и тридесет минути. Инструкции за топла терапия: Метод чрез варене: Поставете в съд около 800мл вода докато заври.Отделете съдът. Поставете пакетчето във врялата вода за 5 минути. След като извадите пакетчето, използвайте кърпа или друго предпазно средство и поставете на засегното място.   Метод чрез микровълнова печка: Поставете пакетчето в микровълнова печка.Пуснете на пълно мощност за 20 секунди.След кратка пауза повторете за още 20 секунди. Оставете пакетчето за 20 секунди на изключена печка и след това извадете. Ако желаете по-висока температура, увеличете интервалите на 30 секунди.   Противопоказания: Не поставяйте директно върху кожата.Не използвайте докато спите. След като достигнете желаната температура на пакетчето, винаги го поставяйте в кърпа или друго предпазно средство. Наблюдавайте действието на топло-студената терапия през цялото време.Ако топлината е непосилна, премахнете за кратък период от време.Ако възникнат проблеми с кръвообръщението, консултирайте се с лекар. Ако използвате подвързващи ленти, винаги предпазвайте кожата с кърпа или друг плат, пред да завържете.Извхърлете продукта ако има пробив в обвивката.Измийте с гореща вода, ако вътрешната течност попадне върху кожата.Да не се приема в организма.   Съдържание: Вода, пропилен глицол, триетаноламин, консервираща течност, сгъстител.
M030104

Конкретни референции