Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Seaguar

Seaguar
Seaguar
 • Флуорокарбон Seaguar ACE

  0,00 лв.
  Seaguar Ace е първокласно флуорокарбоново влакно от японската компания KUREHA, най-добрият избор на пазара както за сладководен, така и за морски риболов. Влакното е изградено от два слоя, като външният му слой е от твърд полимер с висока якост и устойчивост на износване, а основният слой се грижи за гъвкавостта. Seaguar Ace е невидимо във водата и има перфектни показатели за съотношение на якост към диаметър и за UV устойчивост.
 • Флуорокарбон Seaguar...

  22,90 лв.
  Fune Harisu e универсално влакно от най-висок клас, произведено от японския лидер във флуорокарбоновите технологии Kureha. Влакното има индекс за пречупване на светлината близък до този на водата, така че остава незабелязано по време на риболов. Fune Harisu се отличава с изключителна добра комбинация от гъвкавост и якост, като запазва качествата си дори след дълга употреба под вода. Внимание: Посочените в таблицата тест килограми са ориентировъчни.
 • Флуорокарбон Seaguar FXR

  52,00 лв.
  Seaguar FXR е сред най-добрите флуорокарбонови влакна на пазара. Произведено в Япония с помощта на технологията FNT, с която се постига изключителен баланс между здравина и гъвкавост. Специално разработено за соленоводен риболов, Seaguar FXR има висока якост и устойчивост на абразия, запазвайки качествата си дори след продължителна употреба. Предлага се на шпула от 100 m с включена еластична лента.
 • Флуорокарбон Seaguar...

  0,00 лв.
  Seaguar Grand Max FX е флуорокарбоново влакно от най-висок клас, изработено по патентованата технология Seaguar Double Structure Technology, която слива два различни флуорокарбонови материала, за да се получи уникално съчетание между здравина и чувствителност. 100% флуорокарбонов продукт, който остава практически невидим за рибите във водата. Seaguar Grand Max FX е UV и химичеки устойчив, изключително плътен и не променя качествата си при ниски температури.