Коледни фигурки и шейни

Дядо Коледа мини, XS
24,90 лв.
26,70 лв. -1,80 лв.
(с данък)
Светеща фигура Дядо Коледа (Дядо Мраз). Перфектна за подарък и за декорация на Вашите най-обичани пространства, за домове, офиси, заведения. Придава невероятна празнична атмосфера. Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура. Комплект със светещо устойство. Размери: д 16cm, ш 16cm, в 39cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
Дядо Коледа малък, S
41,90 лв.
46,90 лв. -5,00 лв.
(с данък)
Светеща фигура Дядо Коледа перфектна за декорация на Вашите най-обичани пространства, за домове, офиси, заведения. Придава невероятна празнична атмосфера. Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива, дълготрайна фигура, сертифицирана за външна или вътрешна употреба. Комплект със светещо устойство. Размери: д 15cm, ш 17cm, в 60cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
Дядо Коледа среден, M
85,90 лв.
91,40 лв. -5,50 лв.
(с данък)
Светеща фигура Дядо Коледа перфектна за декорация на Вашите най-обичани пространства, за домове, офиси, заведения. Придава невероятна празнична атмосфера! Перфектна за комбинация с отаналите размери! Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура, сертифицирана за външна и вътрешна употреба. Комплект със светещо устойство. Размери: д 25cm, ш 42cm, в 83cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
Дядо Коледа голям, L
105,90 лв.
113,90 лв. -8,00 лв.
(с данък)
Светеща фигура Дядо Коледа перфектна за декорация на Вашите най-обичани пространства, за домове, офиси, заведения. Придава невероятна празнична атмосфера. Перфектна за комбинация с останалите размери! Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура, сертифицирана за външна и вътрешна употреба. Комплект със светещо устойство. Размери: д 30cm, ш 40cm, в 100cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
Дядо Коледа на луна (висящ)
42,90 лв.
46,70 лв. -3,80 лв.
(с данък)
Светеща фигура Дядо Коледа висящ перфектна за украса на домове, офиси, прозорци, входни врати и заведения. Придава невероятна празнична атмосфера. Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура. Комплект със светещо устойство. Размери: д 25cm, ш 42cm, в 83cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
Шейна Ротосан
57,50 лв.
(с данък)
Дълготрайна шейна от високо качествена пластмаса от полиетилен. Издържа до 100 кг, а изключително лека. Подходяща за деца и възрастни. Цветове: червена, синя, зелена, уточнява се по телефона. Размери: 96х35х25
Елен
40,90 лв.
(с данък)
Светеща фигура Елен перфектна за декорация на Вашите най-обичани пространства за домове, офиси, заведения. Придава страхотна празнична атмосфера. Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура, сертифицирана за външна и вътрешна употреба. Комплект със светещо устойство. Размери: д 28cm, ш 28cm, в 54cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
Пингвин
35,90 лв.
43,90 лв. -8,00 лв.
(с данък)
Светеща фигура Пингвин перфектна за украса на домове, офиси, заведения. Придава невероятна празнична атмосфера. Фамилия от полярни животни за декорация. Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура, сертифицирана за външна и вътрешна употреба. Комплект със светещо устойство. Размери: д 25cm, ш 42cm, в 57cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
Снежен човек мини, XS
24,90 лв.
26,70 лв. -1,80 лв.
(с данък)
Светеща фигура Снежен човек перфектна за подарък и украса на домове и тераси, офиси и заведения. Придава страхотна празнична атмосфера! Перфектна за комбинация с отаналите модели! Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура, сертифицирана за вътрешна употреба. Комплект със светещо устойство. Размери: д 22cm, ш 17cm, в 31cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
Снежен човек Влюбен
34,90 лв.
38,70 лв. -3,80 лв.
(с данък)
Светеща коледна фигура Снежен човек за една страхотна коледна декорация. Подходяща за декорация на интериорни пространства. Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура Сертифицирана за вътрешна употреба Комплект със светещо устойство Размери: 25x21x48 cm. (Д x Ш x В) (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
Снежен човек Еми
43,20 лв.
45,20 лв. -2,00 лв.
(с данък)
Светеща фигура Снежен човек перфектна за подарък и украса на домове и тераси, офиси и заведения. Придава страхотна празнична атмосфера! Перфектна за комбинация с отаналите размери! Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура, сертифицирана за външна и вътрешна употреба. Комплект със светещо устойство. Размери: д 21cm, ш 21cm, в 50cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)
Снежен Човек голям, L
113,90 лв.
(с данък)
Светеща фигура Снежен човек перфектна за украса на домове и тераси, хотели и заведения. Придава страхотна празнична атмосфера! Перфектна за комбинация с отаналите размери! Характеристики: Изработена в едно парче от високо качествен материал, полиетилен. УВ стабилизирана, удароустойчива и дълготрайна фигура, сертифицирана за външна и вътрешна употреба. Комплект със светещо устойство. Размери: д 60cm, ш 60cm, в 110cm. (основата е бяла, но другите цветове могат да се различават)