Начало

Начало

Списък на продуктите с марка acme

acme
acme
  • -10%

  Клатушка ACME - Kast

  15,39 лв. -10% 17,10 лв. От
  Една от класическите примамки на Acme – Kastmaster, е примамка, която всеки риболовец трябва да притежава. Въпреки че Kastmaster-ът не е нито нов, нито е интересен, той върши отлично едно нещо, което всяка блесна трябва да прави – да хваща риба. Простият му, но същевременно смъртоносен дизайн не е променян от създаването му през 50-те. Основната му функция – да имитира ранена рибка, го прави еднакво ефективен и за сладководни, и за соленоводни риби, като може да се използва и за кастинг, и за тролинг, и за джигинг.
  • -10%

  Клатушка ACME - Kast -...

  18,54 лв. -10% 20,60 лв. От
  Новият кастмастер на Acme - Rattle Master е снабден освен с всички отлични характеристики на обикновения кастмастер, и с тракалка! Това предимство прави клатушката особено подходяща и за подледен риболов. Основната му функция – да имитира ранена рибка, го прави еднакво ефективен и за сладководни, и за соленоводни риби, като може да се използва и за кастинг, и за тролинг, и за джигинг.
  • -10%

  Клатушка Little Cleo

  11,26 лв. -10% 12,51 лв. От
  Повече от 30 години Little Cleo се доказва като успешна примамка за улов на трофейни риби в Северна Америка. Уникалната гърбица в дизайна води до изкусителна, трепкаща игра, докато примамката се движи във водата. Резултатът е илюзия за дебела малка рибка, която се мята безпомощно и хаотично. Странното поведение предизвиква хищническия инстинкт на трофейните екземпляри, които атакуват от любопитство и раздразнение. Моделите на Little Cleo с цвят, чието име съдържа разширение Glow и Super Glow, разполагат с флуоресцентно покритие, излъчващо сияние за по-голяма атрактивност. Забележка: Всички клатушки Little Cleo се доставят с прикрепен split ring и кука.