Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Seaguide

Seaguide
Seaguide
 • Водачи STLSG

  1,00 лв.
  Многофункционален водач за light и medium-heavy въдици (Carp, Surff и Spinning). Характеристики: - Висококачествена рамка от неръждаема стомана; - Рингът е тип LS и е изработен от Zirconium oxide; - Цвят на рамката - Polished; - Идеален е за използване при риболов както в сладководни, така и в соленоводни води.
 • Водачи SXOLSG

  0,00 лв.
  - Рамката на водача е изработена от SS316 материал, който се използва при конструкцията на съоръжения, които имат пряк достъп до вода и предлага изключителна здравина и устойчивост на корозия; - Водачът е много лек, а полегатата извивка на рамката е проектирана така че да намалява случаите на заплитане на влакното; - Широчината на рамката около ринга го предпазва допълнително от външни влияния; - Vector Angle Crease в основата подсигурява здравината на рамката и я предпазва от счупване и деформация; - По-тънкият, но здрав профил на ринга е перфектен за монофилно и плетено влакно; - Рингът е тип LS и е изработен от Zirconium oxide. - Противохлъзгащият канал на крачето осигурява стабилното му закрепяне към бланката.
 • Водачи TIXLLST

  4,50 лв.
  - Практичен и стабилен върхов водач, чиято рамка е изработена от титаниев материал; - Широчината на рамката около ринга го предпазва допълнително от външни влияния; - Рингът е тип LS и е изработен от Zirconium oxide; - Идеален е за използване при риболов както в сладководни, така и в соленоводни води.
 • Водачи TIXYLSG

  3,80 лв.
  - Рамката е изработена от титаниев материал и цветът и е Ti. - Притежава голяма издръжливост на опън; - Широчината на рамката около ринга го предпазва допълнително от външни влияния; - Vector Angle Crease в основата подсигурява здравината на рамката и я предпазва от счупване и деформация; - Рингът е тип LS и е изработен от Zirconium oxide. - Противохлъзгащият канал на крачето осигурява стабилното му закрепяне към бланката; - Издръжлива рамка за по-дълъг живот.
 • Водачи върхови XALTST

  2,00 лв.
  Универсален върхов водач за Lure, Carp, Surf и Boat въдици. Характеристики: - Материал на рамката - SS304 неръждаема стомана; - Рингът е тип LSТ и е изработен от Titanium dioxide; - Цвят на рамката - Polished; - Дълбоко изтеглената конструкция помага осигурява на керамичния пръстен устойчивост при удар; - Дизайн, който предотвратява заплитания.
 • Водачи върхови XULTST

  1,40 лв.
  Многофункционален върхов водач за спининг и кастинг въдици. Характеристики: - Ултра лек; - Рингът е тип LSТ и е изработен от Titanium dioxide; - Цвят на рамката - Polished; - Изключителна производителност и здравина; - Дълбоко изтеглената конструкция помага осигурява на керамичния пръстен устойчивост при удар.