Начало

Начало

Списък на продуктите с марка orange point

orange point
orange point
 • Orange Point - Кобур с...

  0,00 лв.
  Риболовен аксесоар с модерен иновативен дизайн, който ще ви бъде полезен при всеки риболовен излет. Можете да го използвате независимо дали ръцете ви са мокри или просто изцапани - кърпата се маха лесно и може да се пере. Кобурът е изработен от висококачествена естествена кожа в цвят коняк. Кърпата е от 100% памук, а закачалката, с която се свързва към кобура е пластмасова на YKK. Тик-так копчетата са на италианската марка iimma. Кобурът се предлага в три разновидности - с бродирано лого и с щамповано лого в естествен или златист цвят. Цветът на кърпата варира.
 • Orange Point - Кобур с...

  0,00 лв.
  Риболовен аксесоар с модерен иновативен дизайн, който ще ви бъде полезен при всеки риболовен излет. Можете да го използвате независимо дали ръцете ви са мокри или просто изцапани - кърпата се маха лесно и може да се пере. Кобурът е изработен от комбинация между изкуствена кожа (лице) и естествена кожа (мавия). Кърпата е от 100% памук, а закачалката, с която се свързва към кобура е пластмасова на YKK. Тик-так копчетата са на италианската марка iimma. Кобурът се предлага в три цвята - червен, черен и син. Логото е избродирано върху естествена кожа. Цветът на кърпата варира.
 • Orange Point - Стяжки...

  0,00 лв.
  Стяжките за въдица на Orange Point са аксесоар, с който бързо, лесно и удобно можете да фиксирате снадките на вашата въдица в неработно положение. Продуктът е изработен от висококачествени материали - естествена кожа, объл ластик и пластмасов фиксатор на марката YKK. Опаковката съдържа 2 броя стяжки, чиито цветове варират.
 • Колан с кобур за въдица...

  0,00 лв.
  Изключително удобен и полезен риболовен аксесоар, който ще осигури удобство при смяна на примамка, краткотрайна почивка и много други ситуации. Коланът е изработен от полиамид и е широк 4 см. Кобурът за въдицата е изработен от висококачествена естествена кожа също е широк 4 см и има бродерия с лого на марката. Токата е с марка YKK, а също така разполага и с помощна кука на същата марка. Коланът е предназначен за въдици ултралайт, лайт и медиум лайт. Предлага се в различни дължини.