Комбинирани клещи

KNIPEX: водещата марка в производството на Комбинирани клещи 

Прецизността на клещите е от съществено значение за тяхната функция: без точност не може да има надеждно рязане, захващане и оформяне, а също и нулев люфт: KNIPEX гарантира съответствие чрез строги измервания и разнообразни проверки.

Имайки предвид професионалните потребители, KNIPEX се стреми да намери иновативни решения, които дават възможност на потребителите да свършат работата си по-лесно, по-бързо и много важно, по-безопасно. Непрекъснатите отзиви от професионалисти и големите усилия в научноизследователската и развойната дейност накараха KNIPEX да постигне и поддържа това превъзходство в качеството в цялата продуктова гама. Всичко това е направено, за да създаде надежден имидж и дългосрочни, съвместни бизнес отношения с клиентите си.

Курсът за бъдещето на KNIPEX води в ясна посока: разширяване на присъствието на пазара с решаване на проблеми и иновации. Непрекъснатата му работа върху нови продукти и продуктови предимства предлага на потребителите осезаема добавена стойност. Например чрез спестяване на ръчна сила при рязане или регулиране на клещи за по-бързо и по-прецизно захващане. Или могат да се справят без тежък инструмент, защото по-компактният може да свърши същата работа.

След това новите модели се подлагат на тест за киселина с помощта на компютърни симулации в тестовата лаборатория и при потребителско тестване. След това резултатите се използват за допълнителна оптимизация на продукта, той се тества отново и накрая се пуска за производство.

Един от основните фокусни точки на KNIPEX е, че потребителят винаги трябва да може да разчита на своите инструменти във всяко отношение. Мнението на професионалистите е еталонът. Ето защо KNIPEX непрекъснато търси дискусии с потребителите за това как работят с клещите и какво е важно за тях.