Начало

Начало

Списък на продуктите с марка delalande

delalande
delalande
  • -5,23 лв.

  Глави за туистер TP...

  3,47 лв. 8,70 лв. От
  Главата придава на примамката хаотична игра, която предизвиква нетърпеливи атаки.
  • -6,30 лв.

  Глави за туистер TP...

  4,20 лв. 10,50 лв. От
  Тази джиг глава се приспособява изключително лесно към силиконовите примамки и може да бъде използвана при най-разнообразни техники за ловене както от брега, така и от лодка.
  • -6,86 лв.

  Глави с пружинка PLOMB...

  4,54 лв. 11,40 лв. От
  Тези глави са нов модел и са създадени, за да преодоляват всякакви бариери, които можете да срещнете. Концепцията на серията Boulboule позволява да използвате множество примамки и такъми, като ги сменяте бързо и лесно. Главата притежава три ушички – едно за влакното и две за каквито пожелаете куки.
  • -9,85 лв.

  Силикон Buster Shad

  6,55 лв. 16,40 лв. От
  Иновативният дизайн на Buster Shad включва четири прореза в предната долна част на примамката, каналче, което образно отделя тялото от опашката и три дупки на опашката, като всичко създава допълнителна турболенция във водата. Специално проектираната опашка създава изключителни потрепвания. Малкият израстък на опашката се извива и при най-слабото движение във водата, което предоставя допълнително измерение на динамизма на примамката.
  • -7,10 лв.

  Силикон DJ Line - 136

  4,70 лв. 11,80 лв. От
  Примамката притежава набраздено тяло, което помага на примамката да изглежда естествено и да плува още по-бързо. Каналчето по гърба на DJ Line позволява на куката да се вдигне и покаже извън от тялото при удар.
  • -4,43 лв.

  Силикон Sandra

  2,97 лв. 7,40 лв. От
  Дизайнът на модел Sandra е познат из целия свят като такъв, който изкушава риби от всякакъв вид и изумява риболовци със своята уникална акция. Тялото на примамката е продълговато и компактно и завършва с извита опашка, двойно заострена в своя край. Тя е широка и тънка и има дупки по дължината си, а водата създава турболенция, като минава през тях. Когато прибирате Sandra бавно, опашката прави вълнички, които трептят на високи и ниски честоти. Можете да използвате Sandra реки, езера, язовири, а също и в солени води при тролинг.
  • -11,30 лв.

  Силикон Skeleton

  7,50 лв. 18,80 лв. От
  Skeleton е перфектна примамка за линеен и вертикален риболов и е особено ефективна за костур, щука и бяла риба. Нейната форма наподобява оглозгана рибка и предполага много лесно нанасяне на всякакъв вид пасти.
  • -6,68 лв.

  Силикон Swat Shad - 67

  4,42 лв. 11,10 лв. От
  Иновативният триъгълен профил на Swat Shad изтласква големи количества вода, благодарение на големия диапазон, в който движи опашката си. Примамката е изключително ефективна при риболов на лаврак и се съчетава най-добре с кука от типа round Texan.