Начало

Начало

Списък на продуктите с марка dlt

dlt
dlt
  • Нов

  Въдица DLT Kinky Light...

  55,10 лв. От
  DLT Kinky Light Spin се отличава с изискан външен вид и притежава висококачествени водачи, гарантиращи перфектен кастинг с минимално триене. Карбоновата бланка на пръчката е лека и чувствителна, а EVA ръкохватката предлага удобно захващане. Подходяща за риболов със спинери, силикони и малки примамки.
  • Нов

  Въдица DLT Streetwise Spin

  76,90 лв. От
  С DLT Streetwise Spin риболовът ще бъде приятен през целия ден. Въдицата притежава силна и чувствителна карбонова бланка, висококачествени водачи за перфектен кастинг и удобна EVA ръкохватка. Streetwise Spin е идеална за усещане и на най-внимателните ухапвания, независимо от използваната техника на риболов.
  • Нов

  Кеп DLT Gummi XXXL...

  69,70 лв.
  Този огромен кеп с гумено покритие е идеален за всякакви риби с остри зъби. Мрежата е достатъчно голяма за еднометрови щуки например. Гумираното покритие предпазва максимално рибите и предотвратява закачане на куки. Размер на главата - 75 х 85 см, диаметър на окото на мрежата - 17 мм, дължина на дръжката - 87.5 см.
  • Нов

  Кеп DLT Red Ultra Rubber

  53,90 лв.
  Перфектен кеп за по-малки по размер хищници като костур, пъстърва или по-малки щуки. Мрежата е изработена от дебела гума, която максимално щади рибата и същевременно е лесна за почистване. Диаметърът на главата е 40 см, диаметърът на окото е 26 мм, а дължината на дръжката - 82 см.
  • Нов

  Точило за куки

  12,80 лв.
  Джобна острилка за куки, която можете лесно да позлвате, ако решите да наострите куките си. Острилката е съвместима и с тройки.
  • Нов

  Чанта Raven Spinning Bag

  34,80 лв.
  Красива и функционална чанта за спининг. Материалът е много устойчив и водонепропусклив. Вътрешното пространство е разделено от подвижна преграда и е достатъчно голямо да побира две кутий 3600, в които да държите примамките си и принадлежностите. Има два допълнителни джоба под капака и малък джоб с цип на самия капак. Презрамката за рамо е регулируема и достатъчно дълга да ви осигури комфорт при носенето.
  • Нов

  Щека JVS Power Game X 600

  102,70 лв. От
  JVS Power Game X 800 оправдава името си със своята сила и здравина. Пръчката има бърза и стегната акция и е идеална за риболов на бяла риба и едър шаран. Краищата на снадките са допълнително подсилени, за да се предотврати износване.