Начало

Начало

Списък на продуктите с марка dlt

dlt
dlt
 • Въдица DLT Kinky Light...

  58,00 лв.
  DLT Kinky Light Spin се отличава с изискан външен вид и притежава висококачествени водачи, гарантиращи перфектен кастинг с минимално триене. Карбоновата бланка на пръчката е лека и чувствителна, а EVA ръкохватката предлага удобно захващане. Подходяща за риболов със спинери, силикони и малки примамки.
 • Въдица DLT Streetwise Spin

  0,00 лв.
  С DLT Streetwise Spin риболовът ще бъде приятен през целия ден. Въдицата притежава силна и чувствителна карбонова бланка, висококачествени водачи за перфектен кастинг и удобна EVA ръкохватка. Streetwise Spin е идеална за усещане и на най-внимателните ухапвания, независимо от използваната техника на риболов.
 • Кеп DLT Red Ultra Rubber

  0,00 лв.
  Перфектен кеп за по-малки по размер хищници като костур, пъстърва или по-малки щуки. Мрежата е изработена от дебела гума, която максимално щади рибата и същевременно е лесна за почистване. Диаметърът на главата е 40 см, диаметърът на окото е 26 мм, а дължината на дръжката - 82 см.
 • Монтаж за силикон DLT...

  5,60 лв.
  DLT Bottom Bouncer Jig е монтаж за силикон, който се предлага в опаковка с 3 броя монтаж. Изберете нужния размер за своя силикон и се насладете на риболова.
 • Щека JVS Power Game X 600

  82,10 лв.
  JVS Power Game X 800 оправдава името си със своята сила и здравина. Пръчката има бърза и стегната акция и е идеална за риболов на бяла риба и едър шаран. Краищата на снадките са допълнително подсилени, за да се предотврати износване.