Начало

Начало

Списък на продуктите с марка gosen

gosen
gosen
 • Gosen Assist Tai Ruba...

  15,30 лв.
  Влакно за връзване на асист куки.
 • Влакно плетено FATA...

  23,80 лв.
  FATA Resonator е отлично PE влакно с много финни размери, перфектно е за пъстървов риболов и позволява дълги замятания с леки примамки. Характеризира се с умереното напрежение и твърдост, постигнати благодарение на уникалната SG технология за обработка. FATA Resonator е снабдено с двуцветна система от жълто и черно, позволяваща следене на всяко движение на линията.
 • Влакно плетено Gosen...

  152,60 лв.
  Gosen Cating 16 е победителят от изложението Efftex 2017 в категорията най-добро влакно. Инженерите на Gosen успяват да проектират 16 нишково влакно с нисък диаметър, в следствие на това то се отличава с феноменално гладка повърхност и много дълъг обхват на замятане. Характеристики: - Висока здравина; - Ултра гладко; - Висока устойчивост на абразия; - Високо ниво на контрол; - Цвят: зелен.
 • Влакно плетено Gosen...

  40,50 лв. От
  Четири-нишковото влакно DonPepe ACS е едно от най-популярните в Япония. Моделът разполага с Advance Color System, представляваща цветен код с 5 цвята, които се сменят на 10м, като на всеки метър има маркер, даващ информация за следващия цвят в линията. Влакното е перфектно за риболов с воблери, спинери и джиг примаки.
 • Влакно плетено Gosen...

  53,19 лв. От
  Едно от най-предпочитаните влакна в Япония е DonPepe 8. 8-нишковото влакно е произведено с технологията SDE за максимална гладкост и издръжливост. Моделът разполага с Advance Color System, представляваща цветен код с 5 цвята, които се сменят на 10м, като на всеки метър има маркер, даващ информация за следващия цвят в линията. Перфектно е за ползване и при риболов от брега, и при риболов от лодка.
 • Влакно плетено Gosen...

  72,90 лв. От
  Gosen Light game is high quality PE line that is extremely sensitive and durable. The brilliant pink color of the line ensures excellent visibility in all conditions.
 • Влакно плетено Gosen PE...

  75,60 лв.
  Новото влакно GOSEN Wild Jerk egi е проектирано от г-н Shigemi, най-известният и почитан рибар на калмари в Япония. Четири-нишково влакно с тефлоново покритие (подпомага потъването) и с висока чувствителност.
 • Влакно плетено Gosen...

  29,50 лв. От
  ROOTS PE X4 е висок клас плетено влакно с четири нишки, предлагащо се в Multi Color и Light Green варианти. Влакното е с гарантирано качество от японската марка Gosen и осигурява перфектен баланс между сила, чувствителност и устойчивост на износване. ROOTS PE е мултифункционално, то е подходящо за широк диапазон стилове риболов от брега или offshore.
 • Влакно плетено Gosen SP...

  54,90 лв.
  Gosen SP 8 Egibito Special е изградено от осем нишки с висока плътност и се характеризира с изключителна здравина и надеждност. SG технологията за обработка на влакното позволява да почувствате точно напрежението по време на борба, като потиска началните разтягания. Egibito Special е с кристално жълт цвят, осигуряващ перфектна видимост.
 • Влакно плетено Gosen W...

  52,50 лв. От
  Gosen W Hard Type 8 е висококачествено плетено влакно, изработено от Izanus влакна. Твърдо и с много стегната оплетка, то гарантира мининална абсорбация на вода, дълъг кастинг и добро потъване на примамките. Hard Type 8 е идеално за риболов с кастинг примамки и калмарки, като неговата висока чувствителност позволява да регистрирате и най-малките ухапвания. Влакното е със зелен цвят за по-добра видимост и повишен контрол над примамките.
 • Влакно плетено Gosen W...

  45,50 лв. От
  Gosen W Hard Type 8 е висококачествено плетено влакно, изработено от Izanus влакна. Твърдо и с много стегната оплетка, то гарантира мининална абсорбация на вода, дълъг кастинг и добро потъване на примамките. Hard Type 8 е идеално за риболов с кастинг примамки и калмарки, като неговата висока чувствителност позволява да регистрирате и най-малките ухапвания. Влакното е със зелен цвят за по-добра видимост и повишен контрол над примамките.
 • Клатушка FATA Resonator

  14,90 лв.
  Новата клатушка FATA Resonator е от новия бранд на Gosen и притежава уникална форма и атрактивни цветове за риболов на пъстърва. Универсална и лесна за работа, тя е много ефективна, когато се изтегля от средните слоеве към повърхността. Куки - Vanfook SP-31 zero.