Начало

Начало

Списък на продуктите с марка costa

costa
costa
 • Costa - Стикер Logo Decal

  5,10 лв.
  Costa стикер с размер 15.2 x 11.4 cm.
 • Costa - Шапка Costa XL...

  49,00 лв.
  Trout Trucker шапка от Costa, която е изработена от памучна предна част и мрежа в задната и страничната област. Моделът е дълбок и е подходящ за хора, които търсят по-големи размери шапка. В предната част има лого Costa и изображение на пъстърва. Възможност за регулиране на ширината на шапката спрямо желания размер.
 • Costa връзка за очила

  19,20 лв.
  Мека, платнена връзка за очила с регулируемо мънисто.
 • Costa връзка за очила -...

  20,40 лв.
  Класическа неопренова връзка за очила, която е много практична и удобна - има широк дизай, който гарантира комфорт при носене на очилата или когато висят около врата.
 • Costa връзка за очила -...

  21,80 лв. От
  Плетена връзка за очила от Costa, която се предлага в черен цвят и син цвят.
 • Costa връзка за очила...

  20,40 лв.
  Costa връзка за очила тип жица със син цвят, която е здрава, гладка и ултра лека.
 • Costa микрофибърно...

  14,20 лв.
  Микрофибърно калъфче за очила, което е един наложителен аксесоар за съхранение на очила. Пристяга се в единия края, за да се затвори.
 • Costa стикер Marlin Decal

  5,10 лв.
  Costa стикер с размери - 26cm. x 17.70cm.
 • Costa стикер Marlin...

  5,10 лв.
  Costa стикер Marlin Logo Decal с размер 13.9 x 5.7cm.
 • Costa Стикер SAILFISH...

  12,50 лв. От
  Стикер Costa SAILFISH, който се предлага в два размера.
 • Очила Costa - Ballast -...

  304,20 лв.
  С очилата на Costa вие си осигурявате несравним комфорт и безапелационно качество на образа, който виждате през лещите. Всички използвани материали са от най-висок клас, а отделните компоненти са сглобени ръчно. Costa осигурява и 100% защита от UV лъчите, затова можете да бъдете сигурни, че очите ви са в най-добрите ръце! Costa - Ballast са модел, който ще ви накара да забравите онова чувство на дискомфорт от носене на очила цял ден. Те са изключително леки и удобни - тежат само 16 грама. Комфортът при тях е гарантиран, което се отнася и за тяхното качество. Характеристики: - Модел без обособена рамка; - Включва твърд калъф за очила; - 100% блокиране на UV лъчите за максимална защита; - 100% поляризацията премахва отблясъците и редуцира напрежението в очите; - Ръчно сглобени с отлично качество; - Пластмасови лещи, които са много леки и устойчиви на удар и издраскване; - Размер на лещата - A/B: 59.6mm/37mm;
  • -84,50 лв.

  Очила Costa - Ballast...

  253,50 лв. 338,00 лв.
  Възползвайте се от удобството на серията очила Readers and sunglass all in one. Благодарение на патентованата технология C-Mate, моделът Costa Ballast Reader разполага с лещи, снабдени с бифокална област с диоптър +1,50. Без видима граница между двете области, тези очила добавят възможността безпроблемно да четете карти и текстове. С очилата на Costa вие си осигурявате несравним комфорт и безапелационно качество на образа, който виждате през лещите. Всички използвани материали са от най-висок клас, а отделните компоненти са сглобени ръчно. Costa осигурява и 100% защита от UV лъчите, затова можете да бъдете сигурни, че очите ви са в най-добрите ръце! Costa - Ballast са модел, който ще ви накара да забравите онова чувство на дискомфорт от носене на очила цял ден. Те са изключително леки и удобни - тежат само 16 грама. Комфортът при тях е гарантиран, което се отнася и за тяхното качество. Характеристики: Модел без обособена рамка; Включва твърд калъф за очила; 100% блокиране на UV лъчите за максимална защита; 100% поляризацията премахва отблясъците и редуцира напрежението в очите; Ръчно сглобени с отлично качество; Пластмасови лещи, които са много леки и устойчиви на удар и издраскване; Размер на лещата - A/B: 59.6mm/37mm;