Начало

Начало

Списък на продуктите с марка westin

westin
westin
 • Блуза Westin Pro UPF...

  55,00 лв.
  Pro Guide UPF Long Sleeve е изработена от супер лека, бързосъхнеща полиестерна материя, която държи хладно в топло време и осигурява безкомпромисна защита от слънчевото лъчение. Характеристики: - Материя: 100% Полиестер; - Слънцезащитен фактор: UPF 50; - Бързо отвеждане на влагата от тялото; - Маншети с отвори за палците; - Стандартна кройка.
 • Бъф Westin UPF Sun Gaiter

  0,00 лв.
  Бъф Westin UPF Sun Gaiter предлага отлична комбинация между качество, дизайн и цена.  Основни характеристики: Материал - 95% полиестер 5% еластан; Моделът е изработен от изключително удобна, устойчива на миризма, бързосъхнеща материя; Осигурява защита от слънце, вятър, прах, сол и UV лъчи; Лека и дишаща материя; Предлага се в един универсален размер.
 • Воблер Westin - Danny...

  0,00 лв.
  Версията на Danny the Duck с кухо тяло е перфектно оръжие за улов на големи костури. Характеристики: • Материал: мека гума; • Повърхностна примамка; • Двойна широка кука от стомана в японски стил; • Дизайн насочен към минимум заплитане в растителността; • Изключително жива игра; • Люлеене на 180 градуса, когато издърпвате; • Подрипващи движения при бавно изтегляне; • Меки крака с привличаща игра; • Ръчно рисувани детайлни цветове.
 • Воблер Westin - Swim

  0,00 лв.
  Примамката се движи с уникална S-образна траектория при прибиране. Акцията е еднаква и при бързо, и при бавно прибиране, така че е подходяща за ползване през всички сезони. Джърк движенията могат допълнително да придадат живот на примамката, така че се възползвайте и от тях. Тялото не съдържа наличие на олово и е изработено от ABS пластмаса. Куките са #1 - от въглеродна стомана. Дълбочината на потъване е около 1 метър.
 • Воблер Westin Platypus SW

  0,00 лв.
  След 32 прототипа и безброй часове на настройки и тестване, Алън Кристенсен създава първата примамка Platypus, която бързо се изкачва до лидерските позиции в риболова на щука. Версията Platypus SW е първенец по-бързина в своето семейство и е перфектна за тролинг със скорост до 13 възела. Изработена е от много здрав поликарбонат, използван също в самолетостроенето. Характеристики: Итериал: Супер здрав поикарбонат (PC). Конструкция без олово. Тройни куки за соленоводен риболов. Ultra Deep-Diving лопатка. Високоскоростен профил. Ръчно оцветени детайли.
 • Въдица Westin W3...

  0,00 лв.
  Westin W3 Finesse T&C (Texas & Carolina) е чудесен избор за риболов на всякакви хищници с воблери или силиконови примамки. Бланката е достатъчно чувствителна, но същевременно с бърз строй, така че безпроблемно да засечете рибата. Серията е перфектна за силиконови примамки или бавен туич по дъното с Texas или Carolina монтаж. Идеална за ползване с малки воблери за костур или бас в плитчините или за пъстърва и бяла риба в по-дълбоки води. Характеристики: Макародържач: SKC or Trigger Водачи: LTS ring guides Бланка: Torayca® High Performance Carbon за несравнима чувствителност и кастинг преживяване; Двуделна дръжка от най-висок клас EVA с вложка от синтетичен корк; Подсилена с 3K кевларена оплетка.
 • Въдица Westin W3...

  0,00 лв.
  Усъвършенстваната и подсилена 2nd генерация на W3 Powercast серията е насочена да посрещне нуждите на съвременния риболов на хищници. Моделът е предвиден за риболов на големи щуки с воблери, shad примамки и блесни. W3 Powercast е изработена от Japanese Torayca® Carbon и е оборудвана с висококачествени компоненти на Seaguide®, материали осигуряващи изключителен кастинг и представяне. SKS Макародържач Клипс за кука: Seaguide® Dhook Водачи: Seaguide LTS Бланка от Torayca® High Performance Carbon Подсилена с 1K карбонова оплетка Дръжка от най-висок клас EVA
 • Въдица Westin W3 PowerLure

  0,00 лв.
  Въдиците от серията W3 Powershad са изработени от Japanese Torayca® Carbon, в следствие на което притежават изключително бърза реакция и висока чувствуртелност, като с лекота откривате всяко докосване до примамката. Моделът е специално проектиран за кастинг със shad примамки, но работи еднакво добре и с воблери при кастинг от лодка и от брега. SKS Макародържач. Водачи: LTS водачи. Бланка: Torayca® High Performance Carbon за перфектно представяне и кастинг. Дръжка от най-висок клас EVA и вложка от синтетичен корк. Подсилена 3K кевларена оплетка.
 • Въдица Westin W3 PowerShad

  0,00 лв.
  Въдиците от серията W3 Powershad са изработени от Japanese Torayca® Carbon, в следствие на което притежават изключително бърза реакция и висока чувствителност, като с лекота откривате всяко докосване до примамката. Моделът е специално проектиран за кастинг със shad примамки, но работи еднакво добре и с воблери, независимо дали ловите от брега или от лодка. SKS Макародържач. Водачи: LTS водачи. Бланка: Torayca® High Performance Carbon за перфектно представяне и кастинг. Дръжка от най-висок клас EVA и вложка от синтетичен корк. Подсилена с 3K кевларена оплетка.
 • Въдица Westin W3 PowerTeez

  225,00 лв.
  Балансът е ключов, когато се прилага джигинг със силиконови примамки и PowerTeez несъмнено ще го осигури. Въдиците от серията се усещат като естествено продължение на ръката, благодарение на бързия строй, отличното представяне при замятане и чувствителния връх. С PowerTeez няма да пропуснете дори най-плахото почукване, което има потенциал да завърши с улов в кепа. Характеристики: Макародържач: VSS Водачи: LTS ring guides Бланка: Torayca® High Performance Carbon за несравнима чувствителност и кастинг преживяване; Дръжка от най-висок клас EVA с вложка от синтетичен корк; Подсилена с 3K кевларена оплетка.
 • Въдица Westin W3 Spin...

  0,00 лв.
  W3 Spin са второ поколение спининг пръчки, в които екипът на Westin влага своя дългогодишен опит и разработени технологии, за да предложи продукт с невероятни показатели и стойност. Резултатът е здрава, свръхчувствителна риболовна пръчка с подобрена издръжливост. Бланката е изработена от Torayca® High Performance карбон и окомплектована с премиум макародъжач, водачи и коркова дръжка по цялата дължина, което допринася за отличното представяне на модела при риболов с блесни, клатушки и воблери от брега. Основни характеристики: Макародържач - VSS; Водачи - Seaguide ® LTS; Бланка - Torayca® High Performance Carbon; Дръжка - премиум клас Cork /EVA; Подсилена с 1K carbon.
 • Въдица Westin W3...

  0,00 лв.
  Пригответе се за модела, който бързо ще се превърне в универсалния ви лайтов заместител на по-мощните ви въдици. Серията StreetStick предлага модели, с които да можете да покриете риболов с различни примамки според предпочитанията ви на различни видове - костур, щука, бяла риба, пъстърва или дребни морски видове. Мекият връх, който обаче е комбиниран с бърз строй, позволява безпроблемно замятане цял ден. Грабвайте очилата, шапката и своята W3 StreetStick и сте готови за излет. Усмивката от улова е гарантирана. Характеристики: Макародържач: SKS; Водачи: LS ring guides; Бланка: Torayca® High Performance Carbon за несравнима чувствителност и кастинг преживяване; Двуделна дръжка от най-висок клас EVA с вложка от синтетичен корк; Подсилена с 3K кевларена оплетка.