Начало

Начало

Списък на продуктите с марка vmc

vmc
vmc
 • Assist куки VMC 6139ATI

  15,00 лв.
  Асист куки разработени за light jigging риболов. Характеристики: - Висококачествена Hi-Carbon стомана; - Химически заточен връх на куката; - Ковани за по-голяма устойчивост; - UV crystal flash; - Assist влакно с тест - 45кг.
 • Assist куки VMC 7117SA...

  0,00 лв.
  VMC модел, който е подходящ за лед и джигинг при използване на метални джигове и Assist Rigs. Основни характеристики: - Подходящ избор за джигинг и подледен риболов; - Отличен избор при комбинация с метални джигове; - Максимална издръжливост на корозия, благодарение на Coastal Black покритието си.
 • Assist куки VMC 7122AH...

  0,00 лв.
  Асист куки 7122AH CT с Coastal PTFE покритие, перфектни за окомплектоване на casting джигове. Характеристики: Coastal PTFE покритие: Увелучава проникващата способност с 50% и има 5 пъти по-голяма устойчивост на корозия от тази при класическото PTFE. Повод със сърцевина от Fluorocarbone, минимизиращ заплитането на линията и увеличаващ възможността за закачане. Супер дълъг иглен връх. Ванадиева стомана.
 • Assist куки VMC 7264 TI

  0,00 лв.
  VMC модел, който е подходящ за трофейни риби и сом при използване на метални джигове и Assist Rigs. Основни характеристики: Готов за ползване монтаж, който пасва на всички вертикални метални джигове Химически наострени дълги върхове Микро контрите осигуряват по-добро проникване и лесно освобождаване
  • -0,92 лв.

  Assist куки VMC 7264SA...

  8,38 лв. 9,30 лв.
  VMC модел, който е подходящ за трофейни риби и сом при използване на метални джигове и Assist Rigs. Основни характеристики: - Готов за ползване монтаж, който пасва на всички вертикални метални джигове; - Максимална издръжливост на корозия, благодарение на Coastal Black покритието си.
 • Assist куки VMC 7269ATI...

  15,60 лв.
  VMC 7269 е асистна кука създаена за Slow Jigging риболов. Разполага със супер остър връх, който прониква като бръснач и изключително здраво тяло, което ще издържи големи хищници.
 • VMC Дисплей 7019

  0,00 лв.
  VMC Дисплей 7019, който е с размер 17 x 62см. Към дисплея са включени черни шишове за поставяне на продукти. Дисплеят има капацитет да побере 24 шиша.
 • VMC козирка Fekete

  0,00 лв.
  Козирка в черен цвят с VMC лого. Снабдена е с велкро лента за регулиране на ширината.
 • VMC козирка Piros

  0,00 лв.
  Козирка в червен цвят и лого на VMC. Снабдена е с велкро лента за регулиране на ширината.
  • -7,28 лв.

  VMC тениска

  29,12 лв. 36,40 лв.
  VMC блуза с къс ръкав, кояо е в стилен тъмно зелен цвят и лого VMC.
 • Блуза VMC ANTI UV50+...

  0,00 лв.
  Блуза с дълъг ръкав и лого на VMC в комбинация от два нюанса - бяло и червено. Снабдена е с цип, който почва от яката и стига до гърдите. Материята е изключително лека и удобна.
 • Куки VMC 7001 BZ

  0,00 лв.
  Този VMC модел е подходящ за риболов на щека и мач. Основните характеристики са следните: Изключително леки и остри модели; Идеални за ултра лайт риболов; Подходящи ако се използват червеи;