Бебешки стоки

Активни филтри

 • Електрическа помпа за...

  87,00 лв.
  Електрическа помпа за кърма Bijou 2 основни режима на работа: 1.Цикъл масаж или т. нар. стимулация - 10 степени на стимулация и 3 степени на честота; 2. Цикъл на изцеждане - 15 степени на изцеждане и 3 степени на честота. Захранване - чрез презаредима батерия (800mAh) и зарядно (5VDC,1.0A). Тих мотор, осигуряващ дискретност. С мек оребрен силиконов накрайник, осигуряващ комфорт. Touchscreen панел за регулиране на различните функции. LCD дисплей. 
 • Твърда подложка за...

  31,00 лв.
  Подложката е подходяща за деца веднага след раждането. Твърда основа и краченца, предоставящи възможност за монтиране върху бебешко креватче. PVC материя, подплатена с дунапрен и твърда вложка. Подложката е с максимално заоблени ръбове за по-лесното и бързо почистване. Подходяща както за кошарка, така и за дървено легло.
 • Биберон широк, размер X

  3,00 лв.
  2 бр/ опаковка; Силиконовият биберон е с размер X – вариращ поток (4 капки) и е за шише със широко гърло. Със специална антиколикова клапа и оребрен връх за по-голяма гъвкавост на биберона. Без съдържание на BPA. Предназначен за деца на възраст над 3m+.
 • Шапки за новородено Tibby

  6,50 лв.
  Мека бебешка шапка 100% памук. Подходяща за новородено. Размер 46 см - за възраст 0-3 месеца. Комплектът включва 3 броя различни шапки.
 • Детска триколка Albatross

  0,00 лв. От
  За употреба от деца на възраст от 3 до 7 години и с максимално тегло до 20 кг. Продуктът е оборудван с меки EVA гуми, удобна седалка и кормило. Триколката е с метално звънчe.
 • Електрическа помпа за...

  57,00 лв.
  Два основни режима на работа: 1.Цикъл масаж или т. нар. стимулация - 10 степени на стимулация; 2. Цикъл на изцеждане - 15 степени на изцеждане. Захранване - чрез презаредима батерия (1600mAh mAh) и зарядно (5VDC,1.0A). Тих мотор, осигуряващ дискретност. С мек оребрен силиконов накрайник, осигуряващ комфорт. LCD дисплей и бутони за избор на режима и регулиране на различните степени. Включени допълнителна силиконова клапа и биберон 0+ с пръстен за шишето. Размерът на шишето 180ml//6.1 oz Аксесоари: Силиконов биберон 0+; пръстен за шише и капаче Екстри: Допълнителна силиконова клапа Функции: 10 степени на стимулация•15 степени на изцеждане Батерия: 5V1Ah; 1600mAh Адаптор: AC: 115-240V-50/60Hz; 5VDC/ 1A Материал: полипропилен•Без съдържание на BPA Капацитет мл: 180 мл Тип: Електрическа Захранване: Чрез акумулаторна батерия Дисплей: LCD дисплей Начин на контрол: чрез бутони
 • Сенник за кошница Lady...

  17,00 лв.
  Сенник за стол за кола от възрастова Група 0+ (за деца с тегло от 0 до 13 кг); Уникален иновативен дизайн – наподобява формата и окраската на калинка; От двете страни на задната част допълнително са разположени 2 мрежести  прозорчета – за  още по-добра вентилация; Целият продукт е направен от пропускаща въздух материя; Предната страна може да се навива или спуска – без това да пречи на съня на бебчето вътре:  - При спускане на страната, докато пренасяте столчето, за да не се стресира детето от външни дразнители или за да го предпазите от силното слънце;  - При периодично навиване, за да проверявате какво прави мъника вътре; Предпазва бебето от слънце, вятър, прах и буболечки; Никога не оставяйте детето без родителски надзор!  
 • Биберон широк, размер M

  3,00 лв.
  2 бр/ опаковка Силиконовият биберон е с 2 капки и е за шише със широко гърло. Със специална антиколикова клапа и оребрен връх за по-голяма гъвкавост на биберона. Без съдържание на BPA. Предназначен за деца на възраст над 3m+.
 • Бънджи Jungle Jumper

  161,00 лв.
  Детско бънджи и забавен център. Подходящо за деца на възраст над 6 месеца с тегло до 12 кг и 81см височина. Бънджито предоставя на Вашето дете различни забавления - от игра с въртящия се гущер, дърпане на висящите играчки до игра с музикалното табло, издаващо звуци и светлини на джунгла. Музикалното табло е оборудвано с бутони за ниска и висока сила на звука и бутони, активиращи светлини, звуци и мелодии или 4-минутна програма за игра с комбинация от звуци, мелодии и светлини. Седалката на бънджито е с функция за въртене на 360 градуса, а с помощта на регулиращите ремъци можете да я нагласите на 3 различни позиции на височината. Използвайте само за дете, което може да държи главата си изправена без чужда помощ и което не може да върви или да се изкачва и излиза навън от продукта. Продуктът може да се използва максимум 20 минути на сеанс. Продуктът трябва да се използва само при пряк надзор на възрастен.