Бебешки стоки

Активни филтри

  • -2,18 лв.
  • Нов
 • Мрежа за вана Salmon

  11,00 лв.
  Мрежата за вана е предназначена за употреба от деца на възраст над 0 месеца. Продуктът е проектиран лесно да се поставя и фиксира на ваната, като осигурява и безопасното повдигане на детето по време на къпане. Използван е мек материал, осигуряващ комфорт на Вашето бебе, който е безопасен за човешкото здраве. Мрежата за вана е подходяща за поставя към всякакъв вид бебешки вани, с помощта на пластмасовите странични щипки.
 • Детска триколка Albatross

  0,00 лв. От
  За употреба от деца на възраст от 3 до 7 години и с максимално тегло до 20 кг. Продуктът е оборудван с меки EVA гуми, удобна седалка и кормило. Триколката е с метално звънчe.
 • Биберон широк, размер X

  3,00 лв.
  2 бр/ опаковка; Силиконовият биберон е с размер X – вариращ поток (4 капки) и е за шише със широко гърло. Със специална антиколикова клапа и оребрен връх за по-голяма гъвкавост на биберона. Без съдържание на BPA. Предназначен за деца на възраст над 3m+.
 • Шапки за новородено Tibby

  6,50 лв.
  Мека бебешка шапка 100% памук. Подходяща за новородено. Размер 46 см - за възраст 0-3 месеца. Комплектът включва 3 броя различни шапки.
 • Електрическа помпа за...

  87,00 лв.
  Електрическа помпа за кърма Bijou 2 основни режима на работа: 1.Цикъл масаж или т. нар. стимулация - 10 степени на стимулация и 3 степени на честота; 2. Цикъл на изцеждане - 15 степени на изцеждане и 3 степени на честота. Захранване - чрез презаредима батерия (800mAh) и зарядно (5VDC,1.0A). Тих мотор, осигуряващ дискретност. С мек оребрен силиконов накрайник, осигуряващ комфорт. Touchscreen панел за регулиране на различните функции. LCD дисплей. 
 • Твърда подложка за...

  31,00 лв.
  Подложката е подходяща за деца веднага след раждането. Твърда основа и краченца, предоставящи възможност за монтиране върху бебешко креватче. PVC материя, подплатена с дунапрен и твърда вложка. Подложката е с максимално заоблени ръбове за по-лесното и бързо почистване. Подходяща както за кошарка, така и за дървено легло.