Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Little Jack

Little Jack
Little Jack
 • Асист куки с листо...

  12,30 лв.
  Японски асист куки с листо, снабдени с вирбел и халки. 
  • Нов

  Воблер Little Jack Dead...

  28,20 лв.
  Little Jack Dead Slow е потъваща примамка за морски риболов, която със своята бавна слалом игра привлича хищници от всякакъв вид. Воблерът е изключително примамлив, благодарение на безпрецедентно реалистичната си цветова схема. Характеристики: - Пълноцветен реалистичен печат с холограмен ефект; - Две големи тройни куки; - Вградена кастинг система.  
 • Воблер Little Jack...

  37,20 лв. От
  Forma Gloss е иновативна minnow примамка, която със своята естествена игра и супер реалистични цветови схеми е истински магнит за морските хищници, които обичат да се хранят близо до повърхността. Асиметричното тяло предизвиква атрактивнo rolling и wobbling действие, а 3D очите и отворената уста добавят още плюсове към външния вид. Forma Gloss е оборудвана с вградена система от подвижни тежести, която подобрява кастинг дистанциите.
  • Нов

  Воблер Little Jack...

  37,40 лв.
  Little Jack Forma Heads е изключително атрактивен sinking pencil, който има вградени метални нишки в тялото си и е способен да издържи на най-мощните атаки от страна на морските хищници. Воблерът демонстрира атрактивна игра с бързи подривания, като в допълнение постига прекрасно вибриращо движение по време на потъване. Forma Heads е подходящ за соленоводен риболов както от брега, така и от лодка. Снабден с 2бр куки тройки #2.
 • Воблер Little Jack SAYORIS

  37,40 лв. От
  Little Jack Sayoris е потъващ воблер с форма на морска игла, който е перфектен за риболов на скумрия , риба тон и други морски обитатели. Моделът разполага с три големи тройни куки, има реален размер и се отличава с атрактивна игра.
  • Нов

  Калмарка Little Jack...

  22,20 лв.
  Hanebix Tinsel се отличава с атрактивни цветове и демонстрира реалистични движения на скарида. Примамката е много добре балансирана и винаги стои в правилна позиция. Hanebix Tinsel притежава твърдо ABS тяло и е снабдена с тройна кука.
  • Нов

  Пилкер Little Jack...

  25,40 лв. От
  Metal Addict type-4 е реалистична и компактна джиг примамка, която неминуемо ще привлече вниманието на целта със своята жива игра. Моделът разполага с уникално асиметрично тяло, което предизвиква естествени движения по време на потъване, реагирайки на водния поток.
  • Нов

  Пилкер Little Jack...

  11,70 лв.
  Най-малката примамка от известната серия Little Jack Addict. Моделът има реалистична форма и се отличава с правдоподобна и жива игра. Micro Addict е снабдена с асист кука, на която има добавено ламе.
  • Нов

  Пилкер Little Jack...

  12,50 лв.
  Little Jack Micro Addict Asymmetry е уникална джиг примамка, която разполага с извито, асиметрично тяло за допълнително действие. Асиметричното тяло кара примамката да танцува и мига във водата и я превръща в неустоима хапка за всеки хищник.  Пилкерът се отличава с отлично покритие и цветове, и е снабден с асист кука.
  • Нов

  Пилкер с листо Little...

  19,40 лв. От
  По-тежката версия на Metal Addict - type 01 е комбинация между джиг примамка и ефектно листо. Асиметричното тяло на джиговата примамка е специално изработено с извивки по силуета си, което в комбинация с изтегления към центъра баланс води до невероятно реалистично въртене и потрепкване по пътя към дъното. Уникалната форма доближават джига максимално до визията на стръвта, а трепкащото листо не може да бъде подминато. Всичко това кара хищникът без колебание да подгони и захапе Little Jack.
 • Примамка Little Jack...

  24,80 лв.
  LIKE BLINKS е потъваща примамка (Sinking Pencil), която има асиметрична линия на тялото и нисък център на тежестта. Благодарение на формата си примамката има изключително атрактивна игра с потрепващо движение, съпроводено с проблясване на отразената светлина. Тялото на LIKE BLINKS е допълнително укрепено с метални нишки по дължина и може да устои на мощни атаки от големи хищници. Моделът отчита голям брой удари от големи риби при равномерно потъване в комбинация с бързи изтегляния.
  • Нов

  Силикон Little Jack...

  10,20 лв.
  Modelism-Ebi впечатлява с реалистичната си форма на скарида и гъвкавата текстура на тялото, което трудно се реже и е дълготрайно. Примамката се отличава с изключителна плаваемост и баланс във водата, а тънките крайници са чувствителни и придават жизненост на играта и.