Начало

Начало

Списък на продуктите с марка Little Jack

Little Jack
Little Jack
 • Асист куки с листо...

  0,00 лв.
  Японски асист куки с листо, снабдени с вирбел и халки.
 • Воблер Little Jack Dead...

  0,00 лв.
  Little Jack Dead Slow е потъваща примамка за морски риболов, която със своята бавна слалом игра привлича хищници от всякакъв вид. Воблерът е изключително примамлив, благодарение на безпрецедентно реалистичната си цветова схема. Характеристики: - Пълноцветен реалистичен печат с холограмен ефект; - Две големи тройни куки; - Вградена кастинг система.
 • Воблер Little Jack...

  33,80 лв.
  Forma Gloss е иновативна minnow примамка, която със своята естествена игра и супер реалистични цветови схеми е истински магнит за морските хищници, които обичат да се хранят близо до повърхността. Асиметричното тяло предизвиква атрактивнo rolling и wobbling действие, а 3D очите и отворената уста добавят още плюсове към външния вид. Forma Gloss е оборудвана с вградена система от подвижни тежести, която подобрява кастинг дистанциите.
 • Воблер Little Jack...

  37,40 лв.
  Little Jack Forma Heads е изключително атрактивен sinking pencil, който има вградени метални нишки в тялото си и е способен да издържи на най-мощните атаки от страна на морските хищници. Воблерът демонстрира атрактивна игра с бързи подривания, като в допълнение постига прекрасно вибриращо движение по време на потъване. Forma Heads е подходящ за соленоводен риболов както от брега, така и от лодка. Снабден с 2бр куки тройки #2.
 • Воблер Little Jack SAYORIS

  37,40 лв.
  Little Jack Sayoris е потъващ воблер с форма на морска игла, който е перфектен за риболов на скумрия , риба тон и други морски обитатели. Моделът разполага с три големи тройни куки, има реален размер и се отличава с атрактивна игра.
 • Воблер Little Jack...

  27,80 лв.
  По-нестандартната форма на воблера е резултат от множество тестове и подобрения, които да доведат до такова съотношение между дизайн и тегло, които да направят примамката да изглежда максимално реалистична в очите на хищника. Не само, докато я гони, но дори и след като я захапе. Тялото е изработено от ABS смола, като по цялата му дължина през центъра преминава тел. Кастинговата дистанция, която се постига е невероятна и се доближава до тази на метален джиг.
 • Пилкер Little Jack...

  14,30 лв.
  Асиметричното тяло на джиговата примамка е специално изработено с извивки по силуета си, което в комбинация с изтегления към центъра баланс води до невероятно реалистично въртене и потрепкване по пътя към дъното. Уникалната форма и миниатюрен размер допълнително доближават джига максимално до визията на стръвта. Всичко това кара хищникът без колебание да подгони и захапе Little Jack.
 • Пилкер Little Jack...

  15,00 лв.
  Little Jack Metal Adict - type 02 е ултра реалистична примамка с тънко тяло и атрактивна окраска. Примамката разполага с асист кукa, която може да се използва при по-дълбоки води или да се отстрани за постигане на правилни изтегляния. Metal Adict - type 02 се отличава с жива игра наподобяваща движението на падащо листо.
 • Пилкер Little Jack...

  15,90 лв.
  Little Jack Metal Adict - type 03 е реалистична примамка с перфектно балансирано асиметрично тяло. Type 03 притежава две асист куки, тялото и наподобява сардина, има изключително атрактивна окраска и се отличава с жива игра. Задната асист кука на примамката е снабдена с ламе и може да се прикрепя плътно към тялото или да се остави свободна.
 • Пилкер Little Jack...

  0,00 лв.
  Metal Adict type-4 е реалистична и компактна джиг примамка, която неминуемо ще привлече вниманието на целта със своята жива игра. Моделът разполага с уникално асиметрично тяло, което предизвиква естествени движения по време на потъване, реагирайки на водния поток.
 • Пилкер Little Jack...

  17,30 лв.
  Type 05 е ултра реалистична джиг примамка от серията Little Jack Metal Adict, характеризираща с издължен, тънък профил и атрактивна игра, която може да контролирате прецизно и с лекота. Покрива широк спектър от риболовни ситуации и може да се използва както за риболов от брега, така и за offshore jigging. Формата, цветовата схема и покритието доближават максимално Type 05 до външния вид на реалните морски обитатели, така че тя лесно достига до целта си, без да предизвиква подозрение и дискомфорт. Стройната форма на примамката спосбства лесното постигане на приплъзгащи се движения с привличащи вниманието отблясъци. Добре балансиран център на тежестта, който създава стабилно хоризонтално потъване и помага за отлични резултати при Slow Jigging. Type 05 е снабдена с чифт асист куки и се предлага в различни грамажи и цветови схеми.
 • Пилкер Little Jack...

  0,00 лв.
  Най-малката примамка от известната серия Little Jack Adict. Моделът има реалистична форма и се отличава с правдоподобна и жива игра. Micro Adict е снабдена с асист кука, на която има добавено ламе.